Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon vastag a combom, mit...

Nagyon vastag a combom, mit tegyek? Tényleg gáz lenne térd fölötti szoknyában, naciban? (link)

Figyelt kérdés

nem vagyok kövér, csak a combjaim eszméletlen nagyon pedig már próbáltam sportolással leadni de nem megy egy deka sem

Bnőim szerint egyáltalán nem az(nem mondják meg hogy oltári nagy :P) de ha leülök vagy leguggolok akkor látszik csak igazán!

Úgy szeretnék mini térd felett érő nadrágot felvenni , vagy miniszoknyát de nem lehet.Bele vagyok betegedve totál.Egyszerűen undorító

[link]

[link]

[link]

és ilyen, mikor vigyázok:

[link]

2010. júl. 17. 16:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is ilyen. :S Én nem merek felvenni rövidnadrágot :(

Csak itthon, de még úgy is kényelmetlen. :S

2010. júl. 17. 18:14
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

esküszöm mintha a saját lábamat láttam volna.:D

tavaly nyáron felvettem egy rövidgatyát és nem viccelek azon a napon két pasi akadt rám.:D

ne szégyeldd.szerintem annyira nem vastag.sokkal jobb mintha egy vékonykis cérnaszál lenne a lábad helyén.:)

2010. júl. 17. 20:00
 13/27 anonim ***** válasza:
69%
pontosan:D egyébként nekem is majdnem ilyen csak egy nagyonkicsit formásabb.. de a barátnőmnek pont ilyen és neki nagyon jól áll a rövidnaci szóval szerintem rajtad is szép lenne.:)
2010. júl. 17. 20:44
 14/27 anonim válasza:
100%
A barátnőm lába hasonló, köteleztem a mini szoknyára ha velem van. Egy év eltelt és magátol veszi fel a rövid farmershortot is. Hozzászokott elmúlt a fóbia, és nem is gondol rá.
2010. júl. 17. 22:58
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális a lábad. Nem cérna vékony, de nem extra kövér, nyugodtan hordj rövidet. Az én combom meg túl izmos...
2010. júl. 18. 09:09
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
nekem is vastagak a combjaim, de az alsó lábszáraim is sajnos.épp ezért szerintem sokkal jobban áll ha minit veszek fel,így hosszabbnak tűnnek a lábaim
2010. júl. 18. 09:45
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

szerintem szép ;)

F

2010. júl. 19. 15:39
 18/27 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem tetszik de ilyen egy átlag láb. Nekem is ilyen. De hordok rövidnadrágot, nem fogok még nyáron is hossszúba járni. Mindél jobban takargatok, annál feltűnöbb. Meg, ha nem veszel fel emiatt rövidet, akkor süüt rólad az önbizalomhiány.
2011. dec. 26. 14:51
 19/27 anonim ***** válasza:
Nem folyik ki a zsír :D csak narancsbőr.Amit le tudsz szedni úszással,futással stb.Csak megmozgatós legyen.De egyébként abszolút nem vészes nyugodtan hordj csak amit szerednél :)
2012. jan. 13. 22:23
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Térj észhez. Örülnék ha nekem lennének ilyen vastag lábaim
2012. jan. 13. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!