Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon vastag a combom, mit...

Nagyon vastag a combom, mit tegyek? Tényleg gáz lenne térd fölötti szoknyában, naciban? (link)

Figyelt kérdés

nem vagyok kövér, csak a combjaim eszméletlen nagyon pedig már próbáltam sportolással leadni de nem megy egy deka sem

Bnőim szerint egyáltalán nem az(nem mondják meg hogy oltári nagy :P) de ha leülök vagy leguggolok akkor látszik csak igazán!

Úgy szeretnék mini térd felett érő nadrágot felvenni , vagy miniszoknyát de nem lehet.Bele vagyok betegedve totál.Egyszerűen undorító

[link]

[link]

[link]

és ilyen, mikor vigyázok:

[link]

2010. júl. 17. 16:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Engem is ilyesféle csülkökkel áldott meg az ég.

Egyáltalán nem lenne gáz térd fölötti szoknyában vagy nadrágban járnod. Sőt!

Én is hordok és némelyik darab kifejezetten jól áll. Szoknyám ugyan csak három van (egy ünneplős, egy alkalmi és egy farmer), mert nadrág-párti vagyok. Szoknyában nem tudok megmaradni, a falra tudok mászni, amikor ki van a bugyim és rángatom magamon a szoknyát. Különben is örökmozgó vagyok és szoknyában nem igazán lehet hip-hop-ozni... :D

2012. jan. 13. 22:54
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek, mert az szoktam lenni. NEM találom vastagnak a combjaidat, DE ezekről a képről nem tudom rendesen megállapítani. Tölts fel egy olyat, ahol rendesen állsz és az egész alsótested látszik. (Még jobb, hogyha a felsőtestedből is egy kicsi.) Azt, hogy egy bizonyos testrész túl nagy, vagy sem az arányok adják meg, így azokat kellene látni.
2012. jún. 27. 22:17
 23/27 anonim ***** válasza:

te tök hügye van,már ne haragudj. hol vagy te hájas meg kövér?:"D behajlítva,guggolva stb egyértelműen vastagabbnak látszik mert összenyomódik... egyébként ilyen képek alapján tényleg nem könnyű megállapítani, egy olyan jobb lenne amin egyben látszik az egész alsó részed vagy hogy mondjam xD

egyébként meg szerintem egy bizonyos mértékig szép és szexi ha van rendesen combja egy csajnak. nekem nagyon vékonyak a combjaim, én meg ezt szégyellem kb..szóval örülnék ha nekem ilyen "eszméletlen nagy" lenne:) dehát nem tudok hízni sajnos.

2012. jún. 27. 23:07
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyenek a combjaim. Már 3 hónapja biciklizek (néha félórákat, de többségében egy órákat), volt egy időszak amikor tornáztam is rá, de guggolásokat mindig csinálok, de nem vékonyodik... bár igaz, hogy a kajálásomon semmit sem változtattam, sajnos mindennap eszek csokit. :( Én már úgy vagyok vele hogy leszarom, nem fogok megsülni csak azért, mert vastag a combom. Van akinek vastagabb, és merészebb ruhákat felvesz mint rövid gatya vagy szoknya. Szóval szerintem bátran vegyél fel szoknyát és rövid gatyát, a jövőhétre 38 fokokat mondanak, ne sülj meg emiatt! :D

16/L

2012. jún. 28. 11:10
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs a comboddal! :) Nagyon szép! :)
2012. jún. 28. 12:45
 26/27 anonim ***** válasza:
Figyelj más lánynak is ilyen,sőt van akinek rosszabb és nem fél mutogatni,nekem is akkora kb. mint neked és én is féltem felvenni rövid gatyát,de aztán erőt vettem magamon :)
2012. jún. 28. 18:25
 27/27 anonim válasza:
ez eggyátalán nem vastag ha látnád az enyémet,csak úgy lóg bllllllllllllaaaaah
2013. nov. 4. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!