Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, akik vékony kabátokban...

Lányok, akik vékony kabátokban, rövid szoknyában, kiscipőkben jártok télen. Nem fagytok meg?

Figyelt kérdés
én is lány vagyok, de ha nincs rajtam csizma, rendes kabát, megfagyok. sosem értettem h bírják ki egyesek "tavaszi kabátban" , meg babacipőben nejlonharisnyával. Ti nem fáztok? vagy csak " megéri?"
2011. jan. 28. 12:36
 1/10 anonim ***** válasza:
48%

nem a p.csát nem fázunk,de hát tudod van ami ennyit megér

19/L

2011. jan. 28. 12:47
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
megéri? a frászt! tök nevetségesen néz ki, amikor vacogó hidegben valaki így öltözik és virít róla, hogy majd megfagy :P
2011. jan. 28. 13:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Régebben én is mindig kitettem mindenem, és megvoltam róla győződve, hogy marha menő vagyok. De amikor megkérdeztem a körülöttem lévő fiúkat/férfiakat kivétel nélkül mind azt mondta nagyon hülyén nézek ki egy szál semmiben a tél közepén. Úgy hogy vettem egy jó meleg Marmot kabátot, sima fekete nem pufi és baromi meleg. Nincs azzal gond ha valaki nem akar garbóban meg kötött pulcsiban mászkálni, de legalább egy normális csizmát meg kabátot vegyen fel.
2011. jan. 28. 13:14
 4/10 anonim ***** válasza:
65%

Nem baj,majd pár év múlva lehet menni vese-medence gyulladással az orvoshoz, amit nagyon nehéz kikezelni. Igaz végül is nekik megéri...

Múltkor láttam egy csajt, aki -5 fokban derék kilógatós (az a nagyon rövid) kabátban járkált, úgy hogy kinn volt mindene. Nem hiszem el, hogy az ilyen nem fázik...

2011. jan. 28. 13:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nevetséges kategóriába tartoznak ezek az emberek...

a suliba járt egy csaj anno még a gimibe, mindig derék ki minikabát kis topok stb. most 26 évesen leállt az egyik veséje. és hozzáteszem állandóan problémája volt a felfázás miatt.. szóval igen ennyire megéri..ráadásul még nem is menő, csak sokan azt hiszik..

2011. jan. 28. 13:32
 6/10 anonim ***** válasza:
az is kemény amikor valaki kimegy leggingsben meg kabátban.én farmernadrágban is megfagyok valamikor
2011. jan. 28. 15:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Én 2 leggingset veszek fel. Mindjárt nem fázok :DD
2011. jan. 28. 15:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem bőrkabátom van, pont ugy néz ki mint a tavaszi/őszi, és mégsem olyan, mivel belül direkt szőrös. Szóval ne azt itéld el, akin ilyen kabát van:D

Viszont az szánalmas amikor egy sima harisnyában mondják h "nem fázok" ahha, eltudom képzelni, amikor rajtam van egy harisnya, meg egy farmer, és ugy is fázok;)

2011. jan. 28. 16:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Első válaszoló is a hímsovinizmus áldozata lett.

Nincs az a pasi, akiért megéri megfagyni. Ők sem járnak olyan ruhákban, amiből kilóg a derekuk, a faroktövük, hogy menők legyenek. Pedig lehet hogy ők nem is betegednének meg, mert a nők érzékenyebbek a felfázásra.

2011. jan. 28. 17:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, lehet, hogy fordítva vagyok bekötve, de általában jobban fázok farmerben, mint vastag harisnyában és rövidnadrágban. Én így is telelek. Mondjuk emellett felül rendesen felöltözöm, tehát hát-mellkas-derék-csípő rendesen takarva van - a lábam meg nem fázós. (:

22L

2011. jan. 28. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!