Hordhatok csőnacit rövid, de vékony lábbal?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a csőnaci a HOSSZÚ, vékony lábúaknak áll igazán jól. Én 158/48 kg vagyok. Arányos, jó alakúnak mondott csaj. Vettem csőnadrágot, jó alakom van benne, viszont eléggé látszik, hogy rövidek a lábaim...2008. okt. 3. 17:00
1/10 anonim válasza:
Ha tetszik neked hordjad! Mások véleménye meg ne érdekeljen.
2/10 anonim válasza:
persze, hogy hordhatod. húzz egy magassarkút, és hosszabbnak fognak tűnni a lábaid.
3/10 anonim válasza:
Igazából a csőnaci szerintem csak vékony, alacsony lányoknak áll jól..A magasak olyan lónak tűnnek benne..meg már alapból undorító ha nagyon magas egy lány..
Szóval hordjad!!!!!!!:)
4/10 anonim válasza:
egyértelműen hord, mert elvileg magassarkúval télleg hosszabbít bármely lábat.
5/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! :)
Hordom akkor. :)
2008. okt. 3. 19:24
6/10 anonim válasza:
Szerintem ha te jól érzed benne magad akkor hord!! Ne nézd mások véleményét!! :D
7/10 anonim válasza:
En magas lany vagyok es sajat tapasztalatbol mondom hogy a csonaci inkabb az alacsony lanyoknak all jol, hordjad nyugodtan!
8/10 anonim válasza:
Magas lanyok undoritoak? Na kerem, vannak itt intelligens emberek mondhatom...
Egyebkent nyugodtan hordjad en is azt mondom, nekem nagyon tetszik amikor egy alacsony lany csonadragban es valami szep magassarkuban van.
9/10 anonim válasza:
Hát még szép csőnaci a világ legjobb dolga
10/10 anonim válasza:
Szerintem hordhatod, nekem is van. Én szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!