Mit csináljak, ha szoknyában szeretnék lenni és fehérek a lábaim? Engem egyáltalán nem zavar, csak másokat, a többséget. Én örülök neki, hogy fehérnek születtem, nem barnának.
Sz*rd le. nehogy azért hosszúgatyát vegyél fel, mert mindenki a fehér lábadat nézi.
nem másoknak kell megfelelned, hanem magadnak. és ha te most úgy döntesz h akár bikiniben mész ki az utcára ahhoz senkinek semmi köze.
Mondj nekik valami beszólást, például:Ja, mert fehér ember vagyok.Te nem?
Vagy:Te viszont szép barna vagy, ezért jó a romáknak.
Amúgy nem baj, hogy fehér a lábad, majd idővel lebarnul.De ha nagyon zavar, használhatnál barnító hatású testápolót.Nem macerás a használata és a ruhát sem festi össze.
Magamat röhögtetem azzal, hogy aki beszól, abba jól belerúgok és megmondom neki, hogy igen, fehérek a lábaim, de milyen jól tudnak rúgni. :D
Amúgy köszi a válaszokat. Délutánra megyek dolgozni és nadrágban besül a mindenem, ezért gondoltam szoknyára. Elő is vettem már, csak gondolkodom, felvegyem-e. Miniszoknyát hordok mindig, hosszút nem szeretem.
Hát ha téged nem zavar, ne foglalkozz másokkal! Akit zavar, csukja be a szemét, vagy ne nézzen oda.
Amúgy sokkal szebb a fehér bőr, mint az az agyonnapozott fajta. Ja bocs, szolizott. Majd mindjárt jönnek a tanácsok, hogy menj el szolizni... De ne menj, mert csak rákos leszel!
Nekem is fehér a bőröm, de a karom már nem annyira, mert hosszú ujjúban mégsem járok, és csak megmarad némi szín rajtam.
Na a láb... Én saját magam nem vagyok megelégedve a lábamtól, azért váltok nehezen szoknyára. Mert nekem azon kívül, hogy fehér, régi szúnyogcsípések nyoma szépen meglátszik rajta még... :-) És szerintem még dagadtak is a lábaim. :-)
De ha belekezdek a szoknyázásba, akkor szép lassan színe is lesz, a régi sebek is kevésbé látszanak, és kicsit lesülve nem tűnik oly dagadtnak. :) Állandó nadrágozással ez lehetetlen... Úgyhogy érdemes szoknyára váltani...
Ne törődj, hogy mit mondanak. Te meg mondd azt, hogy nem bantu négerek az őseid...
ha beszólnak mond ezt: " Tudod,barna akárki lehet. de fehér nem! "
Amúgy meg kezdj el szoknyát hordani,elöbb utóbb ugyis megfogja a lábad a nap.
Én is hétvégén sétáltam rövid nadrágba és lesült a hófehér lábam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!