Mit csináljak, ha szoknyában szeretnék lenni és fehérek a lábaim? Engem egyáltalán nem zavar, csak másokat, a többséget. Én örülök neki, hogy fehérnek születtem, nem barnának.
Csak egy rövid kitérőt engedjetek meg nekem!
Mivel sok helyen voltam a világban, helyesbíteném azt, hogy "Barna bárki lehet, de fehér nem!" (Nem kötözködésből, hanem mert én is ledöbbentem rajta...) Ázsiában több országban is árulnak a nőknek FEHÉRÍTŐ krémet. Pont úgy, ahogy nálunk meg barnító krém van. Ott erre van fizetőképes kereslet. :P
Tojd le! :D
Barátnőmmel tavaly nyáron, augusztus kkörül sétálgattunk, erre egy bácsi megdícsért mindket, hogy miylen szép fehérek vagyunk, csupa barna bigét látni csak. XD Ennyi. :D
Én azt szoktam mondani erre amúgy, hogy régen is csak a parasztok barnultak le. XD
Két eset van:
- vagy nem zavar ki mit gondol de akkor nem értem minek kellett a kérdés
- vagy zavar de lehet tenni ellene, napoztatni, szoli, krém, stb. xx. században bárki lehet barnább.
Én úgy érzékelem csak mondod hogy lesz*rod ki mit gondol mert valójában zavar hogy mit szólnak hozzá, de ha neked tetszik a fehér bőr akkor nem figyelsz rájuk és kész, ha meg annyira zavar akkor tegyél ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!