Láttatok már fiút szoknyában?
Figyelt kérdés
A tesóm szerint létezik fiúszoknya, ti mit tudtok róla?
22/L
2010. aug. 30. 19:20
2/17 anonim válasza:
Tényleg létezik fiúszoknya, ilyen metálos vagy darkos vagy goth vagy milyen emberek hordják. Viszont én ilyet még csak képen láttam, Mo-on nem hinném, hogy el tudna terjedni az ilyesmi, az emberek ehhez túl földhözragadtak (én magam is).
3/17 anonim válasza:
5/17 anonim válasza:
Nem, szerencsére. Szomorú lennék, ha addig süllyedne az ország. Nekem már a rózsaszín pólós fiúktól is viszket a tenyerem, és felmegy az agyvizem. Esetleg ilyen "darkos" hugyagyúak hordják -gondolom-, azok minden szemetet magukra aggatnak.
6/17 anonim válasza:
Skótszoknyára gondol szerintem és igen láttam mikor osztálykiránduláson voltunk egyik osztálytársam beöltözött a cuccainkba.
7/17 anonim válasza:
Skótszoknya, de amúgy remélem nem fog ez is elterjedni a férfiak test szőrtelenítése, a rózsaszín fiú ruhák, a belőtt vagy hidrogénezett haj után. Így is sok a metroszexuális...
8/17 anonim válasza:
Igen, láttam, skótok voltak, népviseletben.
9/17 anonim válasza:
Arénában vettem egy szoknyát.. hazavittem azvolt a cimkén unisex.:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!