Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kép alapján mi a véleményetek...

Kép alapján mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

A képen én vagyok látható:-)

[link]

2011. máj. 17. 12:01
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nagyon szép lennél, csak kicsit vedd nőiesebbre a formát;)
2011. máj. 17. 17:01
 22/31 anonim ***** válasza:

Mit szedsz szépség ellen??? :)

Nekem nagyon arrogánsnak tűnsz..valószínű nincs is sok barátod.nem véletlen kéred a mi véleményünket ki.Bocsi,de én ezt látom,Te kérdezted..

2011. máj. 17. 17:27
 23/31 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Azt elfelejtettem írni,hogy a szépség javarészt belülről fakad....és ezt rajtad nem látom.Nem vagy csúnya,de inkább mondalak ellenszenvesnek,mint szimpatikusnak..És ha van egy kis eszed,akkor nem megsértődsz a negatív kritikákon,hanem változtatsz magadon,mert gondolom ez volt a cél a kérdéseddel.Vagy csak dícsértetni szeretted volna magad??
2011. máj. 17. 17:30
 24/31 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem, nem szeretném dícsértetni magam:-). Tudom, senki se tökéletes. Nekem így áll a fejem:-). Sokan elsőre nem is találnak szimpatikusnak, pedig beképzelt se vagyok, nincs is mire. Egyszerűen csak a szám állása, vagy nem tudom. De sok ember, aki idővel megismer, megkedvel. Vannak, akik még úgy se, de akkor úgy gondolom, nem passzolunk. Am vidám vagyok, szeretek nevetni, viccelődni, és mosolyogni:-). Nem mindig vágok ilyen képeket. Egyébként is: senki se lehet mindenki számára szimpatikus. Nekem mások számára elég ellenszenves kisugárzásom van, és most hogy sokan írták, már értem is miért:-)

2011. máj. 17. 17:40
 25/31 anonim ***** válasza:
egy másik szemüveg jobb lenne, és valami jó fazonú haj. amúgy szép arcod van. és nagyon szép a szemed! :)
2011. máj. 17. 17:47
 26/31 anonim ***** válasza:
én voltam 12:20 Kedden. el ne hidd, hogy nem vagy szép!!! Minden nőnek megvan a belső, külső szépsége, neked pedig az arcod egy nagyon jó nyersanyag, nem sminkelsz, nem szeded a szemöldököd, nincs trendi frizurád, de épp a te formádból lehet q..va jó fejet csinálni. Már ne érts félre, de szerintem így sem nézel ki rosszul, de szeretnék segíteni: ha változtatni szeretnél (mert úgy érzed kell) nem akarom, hogy mellé nyúlj. Szerintem a jó "anyag" adott, szép a szemed, a szádról nem is beszélve, vastag, erotikus, csak egyszerűen olyan fejet vágsz a fotón, ami most ez úgy tűnik, morcos. Semmi mást nem kell tenned, mint gyakorolni a tükörben a bájos vigyort, a mosolyt, különböző hangulatokban és szituációkban, ezt rögzítsd magadnak. Nem látja úgysem senki nem fognak hülyének nézni, pózolj a tükörben és próbáld ki, melyik fej az ami neked jól áll. Ha kell nézegesd a sztárok fotóit, hogy pózolnak, gyakorold a "műábrázatukat. Nem azt mondom, hogy te legyél mű, hanem azt, hogy fedezd fel magad, mely szituációban, milyen hangulatban tudsz úgy nézni, mint egy dáma. aztán kérd ki kozmetikus segítségét, milyen színárnyalatok állnak jól neked, kontúrozd a szemed, használj szolid szájfényt. De elsősorban legyél önmagad: gyakorold a tükörben mely arckifejezés áll a legjobban, nézd meg magad hogy nézel ki ha mosolyogsz, vigyorogsz, örülsz, vagy csak cinikus vagy. Használd ezt fel!
2011. máj. 17. 20:44
 27/31 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot!
2011. máj. 18. 06:25
 28/31 anonim ***** válasza:
Szerintem pont azért vagy szimpatikus és abszolút van belső szépséged, és még intelligens is vagy, mert egy-két paraszt, tahó kommentre is teljesen kedvesen és poénosan válaszoltál, holott másnak már rég kinyílt volna a bicska a zsebében.
2011. máj. 18. 12:32
 29/31 A kérdező kommentje:
Nem nekik akarok megfelelni:-) Véleményeket kértem, és válaszoltak:D Nem veszem magamra, mivel nem úgy töltöttem fel a képet, hogy úh de szép vagyok, nézzétekXD Tudom, hogy nem vagyok mindenki számára szép. Nem veszem magamra, mert nincs értelme:D
2011. máj. 18. 14:19
 30/31 anonim ***** válasza:
Hát bocs, de kép alapján pont az a fajta vagy, aki nekem nem jön be.
2011. máj. 18. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!