Kép alapján mi a véleményetek rólam?
2011. máj. 17. 12:01
1/31 anonim válasza:
Egy szép sminkkel kiemelhetnéd a szép kék szemed, illetve a hajadnak kicsit semmilyen a színe, egy szép világosbarna nagyot dobna.
2/31 A kérdező kommentje:
Köszi. Én sötétbarnára gondoltam hajszínt illetően:-)
2011. máj. 17. 12:05
3/31 anonim válasza:
Az sem lenne rossz, de vigyázni kell vele mert nehogy túl feketés legyen (jártam így amikor otthon festettem anno, szintén festett szőkére, és majdnem fekete lett, sápasztott nagyon...)
4/31 A kérdező kommentje:
Konkrét hajfestéket nem tudnál ajánlani? Árnyalat, márka. Ami neked bejött, és szerinted nem lenne feketés árnyalatú. Vagy előszőr próbáljam meg világosbarnával, és utána próbáljak rajta kicsit sötétíteni?
2011. máj. 17. 12:09
5/31 anonim válasza:
Ha csak kicsit akarsz sötétíteni a hajadon vegyél sima szőkét vagy sötétszőkék és az olyan barnás nekem is olyan:)
sztem kicsit szedesd a szemöldököt vékonyabbra és válassz más milyen szemüveget mert nincs csúnya arcod:)
6/31 anonim válasza:
Arra vigyázz, hogy a hajszín ne térjen el drasztikusan a szemöldököd színétől. Én a fotón úgy látom, hogy világosbarna. Ha a hajad sötétbarnára fested nagyon természetellenes hatása lesz. Én inkább vágatnék bele egy kis átmenetet és bele melír csíkokat, akár két féle árnyalatban. Na igen és a smink...
7/31 anonim válasza:
1-2 vagyok.
Nekem végül ami bevált a festett szőkéből világosbarnát varázsolt az a Schwarzkopf zöld tea-licsis középszőke!
8/31 A kérdező kommentje:
A szemüvegválasztás már aktuális, mert nemsokára mennem kell új keretet venni:-). A szemöldökszedést még nem tudom, majd látom, szerintem annyira nem vastag, hogy szedetni kelljen belőle:D Kiszel Tündésre:D De nem, amúgy szerintem annyira nem vastag, hogy rosszul érezzem magam vele:-) A tippet pedig köszi!:-)
2011. máj. 17. 12:22
10/31 A kérdező kommentje:
Köszi, csak valamin változtatni szeretnék:-). Ami nem paszol rajtam:-)
2011. máj. 17. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!