Milyen modellügynökséget ajánlanátok az igényeim alapján?
Cuncimókus, te hogy el vagy tévedve!!
1. Az ügynökségek 90%-a csak arról szól, hogy jó pénzért megcsinálják a portfóliód.
2. A maradék térdig jár a szebbnél szebb lányokban, és ha csettintenek, akkor ugranak. Első szóra pattog, vetkőzik, vonul, fotózásra megy, stb.
3. Nagyon lesz.arják, hogy te mit akarsz, meg mit nem, mert nem te diktálod a feltételeket, hanem ők, mivelhogy ők fizetnek. Tudod: munkaadó-munkavállaló... Esetleg kérdezd meg a szüleid, tudnak mesélni erről a sajátos erőviszonyról.
4. NEKED érdeked a portfólió. Tehát NEM fogják neked kifizetni. Ha nincs portfóliód egyszerűen szóba se állnak veled. Az a bemutatkozó anyagod.
Szerintem nem kéne ezt neked ennyire erőltetni.
tegnapelőtt 21:38-askám!
Te is rendesen el vagy tévedve az tény! Magyarországon 3-4 olyan ügynökség létezik amelyik csak és kizárólag olyan modellekkel dolgozik akik már munkaképesek és közvetithetőek külföld felé, és ők bizony hogyha teljes mértékben megfelelsz |méretek, magasság, arc, haj, bőr stb.| elkészitik ingyen és bérmentve a könyvedet, amit később nyilván le fogsz dolgozni és többszörösen visszakeresed majd. Egyébként kisebb ügynökségeknél sem rossz kezdeni, mert ők tökéletesithetnek ki, segitenek hogy a mozgásod jobb legyen, tudj pózolni kamera előtt stb., és ők lehetnek az ugródeszka. Ekkor már csak azt kell megválogatni hogy a kisebb anyaügynökség se legyen lehúzós, illetve hogy legyenek kapcsolataik, főleg külföld felé. Azért jobb talán kisebb cégnél kezdeni mert tapasztalatot tudsz szerezni mielőtt a mélyvizbe dobnak, szerezhetsz referenciákat, ugyanakkor fontos a folyamatos fejlődés és nyitottság. Ha úgy érzed abszolút készen állsz erre, a modellügynökségek általában évente egyszer kétszer tartanak castingot/versenyt, menj el egy ilyenre, és ha jó vagy azt tudni fogod a visszajelzésekből, de ha nem akkor legalább nem kellenek a fölös körök a portfólióval stb. Sok sikert!
Köszönöm a választ!
Én egy videósorozatot láttam youtube-on, amiben valahogy hasonlóan beszéltek róla, mint te. Először a casting, utána egy egyszeri portfólió-ár, amit akár ki is fizetnek, és később le lehet dolgozni. Többször is elismételték benne, hogy ha az ügynökség fizettetni akar velem ezen kívül valamit, akkor azonnal hagyjam ott őket. Ezután elvileg a tanfolyamok, és ha még mindig megfelelek, kiküldenek külföldre gyakorlatra.
Ettől függetlenül még mindig nem kaptam választ a kérdésemre, hogy milyen jó ügynökségeket tudnátok mondani.:)
szerintem te Bárhova elmehetsz BÁRMILYEn ügynökséghez komolyan mondom!
először is azért hiszem ezt, mert olyan szinten fogalmad sincs az egészről, hogy te is beletartozol abba a 10-15 éves korosztályba, akik hallottak a modellkedésről és "jaj de szupi könnyű lehet, nem is kell komolyan venni..". Így persze bárhova elmehetsz ugyanúgy jársz mindegyiknél: lehúznak portfólióárral és egyebekkel utána elvégzel egy tanfolyamot, aminek semmi értelme sem lesz mivel soha nem lesz belőled modell!
másodszor előtte talán utána kellett volna olvasnod mindennek és gyűjtögetned az infókat.. mondjuk kezdhetted volna híres és befutott modellek életrajzával. Ott kapásból kiszúrta volna a szemed, hogy az összes kb. kemény 10%-a kezdte úgy a pályályát, hogy CSODA NAGY MÁZLIVAL felkerült kisebb ügynökségektől a csúcsra. Igen itt egy kis gondolkodással rájöhetsz, hogy a többit buson, múzeuban és egyéb közhelyeken fedeztek fel a modellügynökség fejei.
szerintem te 14 évesen semmire nem tudsz még úgy koncentrálni, hogy vidd is valamire ebben a szakmában. Nincs hozzá sem bátorságot sem protekciód semmid tán még a méreteid sincsenek a helyén(80-60-80 a mell-derék-csípő arányod? ha kifutóra akarsz kerülni 14 évesen vagy akkora cölöp h 173 cm-t megütöd? kétlem!)
csak ismételni tudom maga. ha éveken keresztül követed a fórumokat, blogokat ezzel kapcsolatban már magadtól is tudni fogod, hogy mit hogyan kéne!
18/L - kifutómodell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!