Kép alapján mi a véleményetek rólam?
Te ezen a képen kire haragszol? :)
Szerintem csinálj egy mosolygósat, ha lehet, akkor olyat, amin több látszik belőled (vagy kérd meg egy ismerősös, az még jobb).
Szerintem egyébként szép arcod lenne, és a mostani hajszín se rossz.
Szerintem nem vagy szép,de a külsődön változtathatnál.pl.:szemöldökszedés.
Elég mogorva fejet vágsz a képen,nem ártana egy kis mosoly.
24/L
Szerintem se vagy szép,de sokat lehetne a dolgon javítani.A hajadról már írtak,a szemüvegkereted,a szemöldököd és az a bő pulcsi sem előnyös,és egy kis smink is jól állna.
21/L
Szerintem szép vagy, szép vastag húsos ajkaid vannak, nagy a szemed, a hajszíned is kifejezetten tetszik, az egyedüli, amit változtatnék, az szem köré egy kis smink. Nem sok, csak szemceruza vagy szemhéjpúder, natúrsmink, és sokkal elegánsabb, macskásabb lennél. :) Eleve van valami macskás a tekintetedben, ezt kihasználnám a helyedben, amennyiben nem ódzkodsz a sminktől :)
A bő pulcsi viszont szerintem sem volt szerencsés választás, öltözködj merészen nyugodtan, pozitív lesz a változás :) Sok sikert! 23L
Húhhh, megijedtem, ma is...
Igénytelen hatást keltesz.
nekem nem tetszel, legalább is ezen a képen.
nincs olyan képed, amin igényesebb vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!