Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan ne legyek ilyen csúnya?...

Hogyan ne legyek ilyen csúnya? (Kép)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyon csúnya vagyok... De hogyan lehetnék olyan mint a többiek?

[link]

2011. máj. 16. 22:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
asdfvb te nem Balázs vagy??
2011. máj. 16. 22:59
 12/23 anonim ***** válasza:
47%
nem, de honnan veszed hogy én az lennék? :D
2011. máj. 16. 23:00
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezen az oldalon minden túl súlyos, csúnya, formátlan, igénytelen lányra ráírják, hogy szép vagy, nem is vagy csúnya, gondolom így van ez a fiúknál is, DE Te tényleg nem vagy csúnya, szerintem kifejezetten aranyos arcod van, és még férfiasodni fog (De még mennyit.) lévén, hogy 14 éves vagy, ne csinálj magaddal semmit, csak sportolj, erősödj, azzal amit a képen látunk, semmi baj nincs. Esküszöm. :)

19L

2011. máj. 16. 23:02
 14/23 anonim ***** válasza:

figyu...ne foglalkozz azzal, h más mit mond:) tudom nem könnyű nem foglalkozni vele, de nem igaz, amit mondanak:) sokan csak azért mondanak a másikra olyanokat, hogy csúnya, mert a saját önértékelésükkel van gond, ezzel kompezálják az önbizalomhiányukat...úgy gondolják, hogy ha mást lealáznak, azzal ők többet érnek, pedig nem:)

a te korodban is tudod egyre fontosabbnak gondolják a fiúk is a külsőt, és ha pl. azt gondolják, hogy milyen jóképűek vagy éppen ellenkezőleg, akkor azt gondolják, azzal ők jobbak lesznek mások szemében, ha lehúzzák a másik, nem szépfiú kinézetűeket...

biztos vagyok benne, hogy tök sok lánynak tetszel, csak nem is tudod:)

próbáld kihozni magadból a legtöbbet, az a lényeg:)

de szerintem nagyon kis aranyos, helyes vagy:)

ne legyél szomorú...:)

és tudod, vkinek vagy vkiknek te leszel a leghelyesebb:)

pusziiiiiiiiiiiiiiiiiii

2011. máj. 16. 23:23
 15/23 anonim ***** válasza:
az arcod nem csúnya, és ez már egy jó pont, mert azon a legnehezebb változtatni. a hajad igazából a legrosszabb, a frizuráddal kellene valamit kezdeni. engem a szemüveg nem zavar, de választhatnál egy előnyösebb keretet. a ruháid nem látszanak a képen, de vigyél magaddal egy korodbeli lányt vásárolni, ő majd segít választani. legyen stílusod, legyél ápolt, ez a lényeg :) és a maci aranyos!
2011. máj. 17. 00:21
 16/23 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem vagy csúnya :) egy előnyösebb haj kéne, meg előnyösebb háttér és teljesen jó lesz. mosolyogj többet, és nevessen a szemed is, mert az nagyon szép :)

21L

2011. máj. 17. 01:35
 17/23 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem aranyos vagy. Nem kell semmit csinálnod Magaddal...
2011. máj. 17. 02:48
 18/23 szamóca. ***** válasza:
100%

14 vagy??

akkor simánjó, majd alakulsz.

azt hittem idősebb vagy.

2011. máj. 17. 07:17
 19/23 anonim ***** válasza:
76%

Nem vagy csúnya, egy átlagos szimpi kissrác vagy aki ráadásul kedves és értelmes is a hsz-ei alapján. Kicsit beállítod a hajad és tök jó :)

Ja, szemüveg: én (nem tudom miért, mert magam nem vagyok szemüveges) világéletemben a szemüveges pasikra buktam, valahogy nekem bejön.

26/n

2011. máj. 17. 10:50
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem kifejezetten helyes vagy. :D A hajadat zselézd, pattanásaidat kezeld megfelelően, és szerintem a szemüveg is jól áll. És öltözüdj sportosan, bár a képen az öltözködésed nem látszik.
2011. máj. 17. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!