:DD najó a maci maradhat, az van akinek bejön biztos.
2011. máj. 16. 22:22
2/23 anonim válasza:
először is ne ilyen körülmények közt fotózd magad! (macik, a lila fal stb.) Szerintem jól állna ha megnövesztenéd a hajad (és olyan "kócos" lenne). Használj mondjuk kontaktlencsét. A ruházatod nem látszódik úgyhogy azon nem tudom h mit kéne változtatni.Eddz egy kicsit. És legyen önbizalmad.:)
2011. máj. 16. 22:22
3/23 anonim válasza:
Sportolj!:D
Egy pasinak nem kell szépnek lennie, elég ha okos és jó a teste, az arc másodlagos.
2011. máj. 16. 22:23
4/23 anonim válasza:
Bolond vagy, nem nagyon csúnya:) Ne legyél igénytelen: a frizurád legyen rendben, az arcod ne legyen pattanásos (ha igen, ne szégyellj kozmetikushoz menni), a fogaid legyenek fehérek (friss lehelet), a körmöd ápolt, a ruhád meg szintén. De a te stílusod legyen, ne valami divatmajomé. Na, és ez a külsőség, amin könnyű változtatni, és ami semmit sem ér, ha a belsőd egy nulla. Legyen humorod, tudj dumálni, de főleg, tudj (meg)hallgatni, magyarán: pont ne legyél olyan, mint a többiek:)
2011. máj. 16. 22:25
5/23 anonim válasza:
melyik vagy te? :D
2011. máj. 16. 22:40
6/23 anonim válasza:
ajj te butuuuuus, nem is vagy csúnya:) és ezt most nem csak azért írom...:) zselézd a hajad, formázd:) neten is tök sok vidi van:)
és tényleg nem vagy csúnya...én nem tudom honnan vetted ezt, de ha mondta is vki, ne törödj vele...mert most komolyan helyes vagy:)
fel a fejjel:)
remélem segítettem:)
2011. máj. 16. 22:43
7/23 anonim válasza:
szerintem nem vagy csúnya, és a maci is aranyos :)
2011. máj. 16. 22:49
8/23 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat, rendesek vagytok :D
A maci... Hát ő a haverom, nem hagyhattam ki. Amúgy sokan mondták, hogy csúnya vagyok, meg egyébként is látom...
14/F
2011. máj. 16. 22:51
9/23 anonim válasza:
Amúgy nem azért de az egy kutya:D
2011. máj. 16. 22:52
10/23 anonim válasza:
én férfi vagyok, de aztmondom, hogy átlagos vagy. ha hajadat mondjuk zseléznéd tényleg sokkal emberiebben néznél ki. de nálad sokkal rondább embereknek van szinte állandóan barátnőjük, úgyhogy nemkell emiatt nyúznod magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!