Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan ne legyek ilyen csúnya?...

Hogyan ne legyek ilyen csúnya? (Kép)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyon csúnya vagyok... De hogyan lehetnék olyan mint a többiek?

[link]

2011. máj. 16. 22:18
1 2 3
 1/23 szamóca. ***** válasza:
92%

hát a ahajaddal igazán kezdhetnél valamit...

+szemüveg off.

+edzés

+stílus

-maci

:DD najó a maci maradhat, az van akinek bejön biztos.

2011. máj. 16. 22:22
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
először is ne ilyen körülmények közt fotózd magad! (macik, a lila fal stb.) Szerintem jól állna ha megnövesztenéd a hajad (és olyan "kócos" lenne). Használj mondjuk kontaktlencsét. A ruházatod nem látszódik úgyhogy azon nem tudom h mit kéne változtatni.Eddz egy kicsit. És legyen önbizalmad.:)
2011. máj. 16. 22:22
 3/23 anonim válasza:
84%

Sportolj!:D

Egy pasinak nem kell szépnek lennie, elég ha okos és jó a teste, az arc másodlagos.

2011. máj. 16. 22:23
 4/23 anonim ***** válasza:
75%
Bolond vagy, nem nagyon csúnya:) Ne legyél igénytelen: a frizurád legyen rendben, az arcod ne legyen pattanásos (ha igen, ne szégyellj kozmetikushoz menni), a fogaid legyenek fehérek (friss lehelet), a körmöd ápolt, a ruhád meg szintén. De a te stílusod legyen, ne valami divatmajomé. Na, és ez a külsőség, amin könnyű változtatni, és ami semmit sem ér, ha a belsőd egy nulla. Legyen humorod, tudj dumálni, de főleg, tudj (meg)hallgatni, magyarán: pont ne legyél olyan, mint a többiek:)
2011. máj. 16. 22:25
 5/23 anonim ***** válasza:
75%
melyik vagy te? :D
2011. máj. 16. 22:40
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

ajj te butuuuuus, nem is vagy csúnya:) és ezt most nem csak azért írom...:) zselézd a hajad, formázd:) neten is tök sok vidi van:)

http://www.youtube.com/results?search_query=hairstyle+tutori..

itt nézelődj...sok mindent elleshetsz:)

és tényleg nem vagy csúnya...én nem tudom honnan vetted ezt, de ha mondta is vki, ne törödj vele...mert most komolyan helyes vagy:)

fel a fejjel:)

remélem segítettem:)

2011. máj. 16. 22:43
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem vagy csúnya, és a maci is aranyos :)
2011. máj. 16. 22:49
 8/23 A kérdező kommentje:

Kössz a válaszokat, rendesek vagytok :D

A maci... Hát ő a haverom, nem hagyhattam ki. Amúgy sokan mondták, hogy csúnya vagyok, meg egyébként is látom...

14/F

2011. máj. 16. 22:51
 9/23 anonim ***** válasza:
Amúgy nem azért de az egy kutya:D
2011. máj. 16. 22:52
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

én férfi vagyok, de aztmondom, hogy átlagos vagy. ha hajadat mondjuk zseléznéd tényleg sokkal emberiebben néznél ki. de nálad sokkal rondább embereknek van szinte állandóan barátnőjük, úgyhogy nemkell emiatt nyúznod magad.

20/F

2011. máj. 16. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!