Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerited milyen vagyok? Szép,...

Szerited milyen vagyok? Szép, Csúnya Átlagos Konkrét válaszokat kérek Mindenki más most őszinte válaszokat kérek

2011. máj. 10. 17:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
3%
Végigolvastam amiket írtam. Hát kaptál elég sok kritikát amit szerintem ne vegyél túl komolyan. Nagyon szép lány vagy és szerintem kifejezetten jól áll a szőke haj a kék szemedhez. Arcod szép, alakoddal is minden rendben van. A ruhák pedig olyan, hogy azért hagyjuk már ezt a falusi stílust vagy nem is tudom miket írtak. Rengetegen járnak ilyen ruhákban és nem csak discoba és azok írják azt, hogy ribis vagy ilyesmi akik az alakjuk miatt nem engedhetik meg, hogy felvegyék. 25/L
2011. máj. 12. 18:54
 62/74 anonim ***** válasza:
98%

tegnapelőtt 19:23-as vagyok. Utolsó ez nagyon okos következtetés volt. Aki a csokifagyit szereti és nem az eperfagyit az kövér. Hagyjuk már az általánosítást légy szíves. Nekem jó az alakom mégsem tartom igényesnek ezt a szettet, nem hordanék ilyen összeállítást.

,,Sokan hordanak ilyen ruhát", na igen, de otthonkát is meg melegítőnadrágot is stb., de az nem feltétlenül ízléses..

Javaslom olvasd a Joy-t vagy a Glamourt egy csomó klassz divattipp van benne. ;)

25N

2011. máj. 12. 20:05
 63/74 anonim ***** válasza:
Szép vagy, de ezzel a stílussal engem, egy 80as évek béli drogos, örömlányra emlékeztetsz. Kérted a véleményünket, amit nagyban befolyásol a kisugárzásod, öltözködésed és minden apró részlet(amihez hozzátartozik a melltartó is) és ebből következtetünk jellemedre is, ami szubjektív és első benyomásra nem biztos, hogy helyes, de hogy közelebb álljon a rólad kialakult kép a valós személyiségeddel neked is tenned kéne.
2011. máj. 13. 01:56
 64/74 anonim ***** válasza:
javítás: de hogy közelebb álljon a rólad kialakult kép a valós személyiségedhez, azért neked is tenned kéne.
2011. máj. 13. 02:00
 65/74 anonim ***** válasza:
18:54-es..Miért kell álltalánosítani? Képzeld nem vagyok kövér(sőt:D). Nem értem miért baj, ha elmondjuk a véleményünket? Szépen leírtam, hogy szerintem 10/6 pontot érdemelne és, hogy a szeme és a teste nagyon is szép. A ruháin viszont változtathatna, mert ezek azok tipikus, kínai csilli-villi ruhák, persze ez nem azt jelenti, hogy butikban kell vásárolni, de kínaikban is vannak szép egyszerű, de stílusos ruhák vagy akár turiban vagy leértékeléskor pl. plázákban, ugyanannyi egy fölső, mint egy kínaiban!! Szerintem jó válaszokat írtam, te viszont magaddal foglalkozz, ne a mások stílusérzékével, mert neked nincs!!! 14/L
2011. máj. 14. 17:12
 66/74 anonim ***** válasza:
0%

17:12-es

Nem tudom milyen válaszokat írtál. Nyugodtan le lehet írni mindenkinek a véleményét. De mindenkinek nem lehet ugyanaz az ízlése ezt tudom. De akkor is sokan már annyira túlzásba estek ami inkább már úgy tűnik, hogy féltékenyek. Nem tudom, hogy jársz-e discoba, de én városba jártam sokat discoba és ott a lányok 90%-a igy volt felöltözve és ebből elhiheted nagyon sok városi is volt.

Az meg, hogy én milyen ruhákba járok honnan tudod? Ugyan már én egy szóval se mondtam, hogy én ezt a ruhát felvenném amiben a kérdező volt. Azt mondtam, hogy sok városi lány jár igy.

2011. máj. 14. 18:15
 67/74 anonim ***** válasza:
70%
Szépítheted a dolgot utolsó, az akkor is tény marad, hogy a mintás harisnya nem illik ehhez a ruhához stb (egyszer már leírtam). Ezért gondoltam, hogy nincs túl sok ízlésed neked se. Amúgy sokan nem bántásból írták ezt, csak őszinték voltak, segíteni akartak neki, hisz a kérdező ezt kérte. Lépj túl rajta.
2011. máj. 15. 10:40
 68/74 Ivan Iljics válasza:

Mindenki mást mond. Mivel mindenkinek egyéni fogalma van a szépségről.

A lényeg nem a külsőn van hanem a magabiztosságon ahogy előadod magad. Én régebben félénk voltam, kevés önbizalmam volt: nem is voltak barátaim. Aztán megismertem mostani legjobb haveromat. Egoista volt. Ennek ellenére meglepően népszerű. :D

Azóta már kicsit visszavett az arcából én pedig kicsit egoistább (és ettől magabiztosabb) lettem. Most népszerűbb vagyok mint valaha.

Szóval a külső... Az csak külső. Minden fejben dől el.

2011. jún. 3. 01:05
 69/74 anonim válasza:

Nekem nagyon szőke nőnek tűnsz, de szerintem ne a mi véleményünk érdekeljen téged, mert mi nem tudjuk milyen vagy belülről, mert jó tulajdonságai mindenkinek vannak. (:

szentem csúnya se vagy amúgy : D csak nem kéne ennyire ragaszkodnod a "nőcis,, kinézethez. :D a lazam természetes mindenkinek jobban tetszenek szentem ;D

2011. jún. 27. 19:18
 70/74 mus musculus ***** válasza:
Szép vagy alapvetően, de a p*csás stílusod ellenszenvkiváltó hatással bírhat.
2011. dec. 21. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!