Szerited milyen vagyok? Szép, Csúnya Átlagos Konkrét válaszokat kérek Mindenki más most őszinte válaszokat kérek
tegnapelőtt 19:23-as vagyok. Utolsó ez nagyon okos következtetés volt. Aki a csokifagyit szereti és nem az eperfagyit az kövér. Hagyjuk már az általánosítást légy szíves. Nekem jó az alakom mégsem tartom igényesnek ezt a szettet, nem hordanék ilyen összeállítást.
,,Sokan hordanak ilyen ruhát", na igen, de otthonkát is meg melegítőnadrágot is stb., de az nem feltétlenül ízléses..
Javaslom olvasd a Joy-t vagy a Glamourt egy csomó klassz divattipp van benne. ;)
25N
17:12-es
Nem tudom milyen válaszokat írtál. Nyugodtan le lehet írni mindenkinek a véleményét. De mindenkinek nem lehet ugyanaz az ízlése ezt tudom. De akkor is sokan már annyira túlzásba estek ami inkább már úgy tűnik, hogy féltékenyek. Nem tudom, hogy jársz-e discoba, de én városba jártam sokat discoba és ott a lányok 90%-a igy volt felöltözve és ebből elhiheted nagyon sok városi is volt.
Az meg, hogy én milyen ruhákba járok honnan tudod? Ugyan már én egy szóval se mondtam, hogy én ezt a ruhát felvenném amiben a kérdező volt. Azt mondtam, hogy sok városi lány jár igy.
Mindenki mást mond. Mivel mindenkinek egyéni fogalma van a szépségről.
A lényeg nem a külsőn van hanem a magabiztosságon ahogy előadod magad. Én régebben félénk voltam, kevés önbizalmam volt: nem is voltak barátaim. Aztán megismertem mostani legjobb haveromat. Egoista volt. Ennek ellenére meglepően népszerű. :D
Azóta már kicsit visszavett az arcából én pedig kicsit egoistább (és ettől magabiztosabb) lettem. Most népszerűbb vagyok mint valaha.
Szóval a külső... Az csak külső. Minden fejben dől el.
Nekem nagyon szőke nőnek tűnsz, de szerintem ne a mi véleményünk érdekeljen téged, mert mi nem tudjuk milyen vagy belülről, mert jó tulajdonságai mindenkinek vannak. (:
szentem csúnya se vagy amúgy : D csak nem kéne ennyire ragaszkodnod a "nőcis,, kinézethez. :D a lazam természetes mindenkinek jobban tetszenek szentem ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!