Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerited milyen vagyok? Szép,...

Szerited milyen vagyok? Szép, Csúnya Átlagos Konkrét válaszokat kérek Mindenki más most őszinte válaszokat kérek

2011. máj. 10. 17:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:

De miért kérded ??!ha te is látod h gyönyörűnek nem mondható vagy de nagyon csinos vagy!

am tényleg szép a szobád:D

2011. máj. 12. 17:52
 52/74 anonim ***** válasza:
szerintem szép arcod van, nem különlegesen szép de szép és a szemed színe is tetszik. az alakod is jó, vékony vagy de nem gebe. ami nem tetszik, az egyrészt a szemöldököd - mindenképpen túl sötét, és lehetne vastagabb is - illetve a stílusod. nagyon szexi akarsz lenni, de ezzel csak közönségessé válsz, öltözködhetnél kicsit visszafogottabban nőiesen, mint ilyen harsány cicababás szexisen. bár ez a koroddal még változat, mert szerintem most olyan 15-16 lehetsz max, szóval az ízlésed még finomodhat ha megtanulod, hogy nem csak így tudod felhívni magadra a fiúk figyelmét. összességében mondjuk 7/10 pont, átlagosan szép vagy.
2011. máj. 12. 18:01
 53/74 anonim ***** válasza:

Ne hallgass a 17:30 és 17:31-s hozzászólásra, az én kedvencem a szőke haj és a kék szem együtt :P (hacsaknem kímélni akarod a hajad, és nem festegetni). Nagyon aranyos a negyedik kép :)

A harmadik kép nekem nem jön be, szerintem más jobban állna neked, és tényleg kicsit ribisnek hat az összeállítás miatt, és más szerintem megjegyezné ezt a valóságban is (én nem). Itt még a pofid sem tetszik, olyan nem tudom milyen, mintha egy tál tökfőzelék után lennél (ez akkor igaz, ha utálod a tökfőzeléket). Szerintem rosszkor kaptak el.

A melltartóddal nem tudom mit problémáznak, szerintem ennyire azért nem zavaró, én ezt az óriási problémát észre sem vettem volna, ha nem írják.

A fülbevalóért nem vagyok oda (úgy általában nem vagyok oda az ilyen óriásiakért), de ha neked tetszik akkor természetesen viseljed csak, elfér :)

Az első és a második kép az aranyos lett, szerintem a második lehetett volna a legjobb az összes közül, kár hogy a fényviszonyok nem kedveztek.

Ennyi, összességében nagyon pozitív az összkép szerintem.

2011. máj. 12. 18:03
 54/74 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ku*vás vagy, amúgy nem ronda. Könnyen megkaphatónak látszol.
2011. máj. 12. 18:24
 55/74 anonim ***** válasza:
100%
tipikus átlagos műp.csa.: D bocsi, ez az őszinte véleményem:D
2011. máj. 12. 18:41
 56/74 anonim ***** válasza:
100%

nagyon mű vagy csajsziiiii fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

17F

2011. máj. 12. 18:46
 57/74 anonim ***** válasza:
100%

Atyám mik vannak?????

hogy teheted fel ezt a képet?mi van a mai fiatalokkal??

Számtalan kérdés mire nem kapok választ:(

25/F

2011. máj. 12. 18:47
 58/74 anonim ***** válasza:

Szia!! Szerintem szép vagy, vagy is inkább azt mondanám, hogy szép lehetnél!! Haj:szép, de szerintem növeszd meg, mert a hosszabb haj jobban nézne ki az arcodhoz, lágy hullámokkal és talán barna, szőkésbarna színben. Szem:gyönyörű kék szemed van, nem szeretnék beleszólni, hogy hogyan sminkeled magad, de szerintem kicsit túl sok az a festék, elég lenne csak szempilla spirál meg egy KICSI szemceruza+szájfány és pirosító. A tested:szép, formás vagy, szerintem sportolj rendszeresen és megmarad a bomba tested :D! A ruháid: Na ez a legnegatívabb nekem! Nekem a ruháid túl csicsásak és azt a tipikus kínai csilli-villi stílust adják!!Bár ez a te stílusod(akar lenni xd), de a kínai boltokban, turikban is vannak nagyon szép szolíd ruhák, amikből nem látszik ki a fél melltartód!! A pózok: pár képnél nagyon visszataszító, de ÁLLTALÁNOSSÁGBAN SZERINTEM 6/10

14/L

2011. máj. 12. 18:47
 59/74 anonim ***** válasza:
100%

Sosem járnák egy ilyen csajjal!

tul közönséges vagy nem ez kell ,legyél inkább aranyos,bájos !!!!!!!! Ez nem jönn be menj az utca sarokra:P

15/f

2011. máj. 12. 18:49
 60/74 anonim ***** válasza:

nem vagy ronda,de vonzó se!!!!!

10/5

16/F

2011. máj. 12. 18:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!