Szerited milyen vagyok? Szép, Csúnya Átlagos Konkrét válaszokat kérek Mindenki más most őszinte válaszokat kérek

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:23
Vele értek egyet. Nem vagy csúnya egyáltalán, csak kissé közönséges.

Az arcodat én is erős átlagnak mondanám, ami tetszik rajta, az a szemed. Szerintem erőlteted ezt a hűdecsini vagyok stílust, pl. a pink rucis képnél mikor megláttam azt a harisnyát...hát egy vidéki, nagyonparaszt kislány jutott eszembe róla, aki azt hiszi nagyon csini és nem veszi észre, hogy ilyen harisnyát a normális lányok nem vesznek föl, pláne nem egy ilyen ruhával.
A szemöldöködet dúsítani kellene és a ceruzád színe legyen már kicsit világosabb. A szemsminkeden van még mit finomítani, eléggé furi az egyszerű fekete csík a vízvonalon kissé lehangoló. Az alakod szép, de látszik, hogy vagy nagyon fiatal vagy még vagy csak tényleg ilyen, mert nincs csípőd.
Ja és a vidéki stílusra rátesz egy lapáttal a nagy ezüst színű, kör alakú fülcsi is és tudd, hogy nyakban megkötős blúzhoz nem szokás a nyaklánc, és bár manapság ismét divat a hegyesorrú cipő de közel sem az olyan, mint amilyet te hordasz. Aranyat és ezüstöt nem hordunk egyszerre, pláne nem fehér színű, műanyag fülbevalóval.
Sajnálom ha szőrszálhasogató voltam, de ilyen "hibákat" egyszerűen nem szabad véteni az öltözködésben mert tényleg olcsó, paraszt hatást kelt.
Én kétszer olyan szőke vagyok és vagy háromszor hosszabb a hajam, alakom hasonló csak van csípőm (combom lehet vastagabb picit), öltözködésben plázacicás vagyok de még soha senkitől nem kaptam meg az olcsó, ribis jelzőt mert amit felveszek, azt szépen összeválogatom, mindig alkalomhoz illően öltözöm és a melltartóm sosem látszik ki a ruha alól. Az arcom szerintem sokkal szebb mint a tiéd és ezt nem nagyképűségből mondom, hanem tényleg így is gondolom. Ha nem hiszel nekem, járj utána.
Legyél kifinomultabb és a kevesebb tényleg több néha.
2OL

Hát, elég fiatalka vagy még, stílusod nem sok van a képek alapján ítélve. Aki azt írta, hogy ezek a ruhák csak vidéken menőek, azzal 100%-ig egyetértek, a számból vetted ki a szót :) Olyan tipikus kamaszlány, aki kiakar tűnni az általános suliból, hogy ő milyen jó csajszi, közben meg egyéniség és stílus nulla. Persze már említettem, hogy nagyon fiatal vagy, majd felnősz...
Bocsi, de én kicsit lesajnálóan nézem az ilyen magadfajta lánykákat...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!