Szerited milyen vagyok? Szép, Csúnya Átlagos Konkrét válaszokat kérek Mindenki más most őszinte válaszokat kérek
2011. máj. 10. 17:51
11/74 A kérdező kommentje:
Oppá kifigyel a melltartó pántom belehalokh..:D nem azt kérdeztem ,h melyk képen van ki hanem h miennek láttok?:D
2011. máj. 10. 18:08
12/74 anonim válasza:
Külsőre okés. De nem tudom, aki neten kérdezi meg vad idegen emberektől, hogy mi a véleményük...hát szerintem kicsit buta emberre vall. De javíts ki ha tévedek :D Remélem tévedek.
13/74 anonim válasza:
oké nézzük , szép vagy , arcra tényleg nagyon szép , tetszik a hajad is , egy picit tényleg vékony de jó ez
viszont ez a stílus ... olyan könnyen kapható érzést keltesz, ha meg mellé nem is vagy az akkor az is rossz mert úgy még becsapós is xD
és nem tűnsz szerénynek sem ...
14/74 A kérdező kommentje:
Kínáncsiság:) És nagyon kiváncsi vagyok hogy a barátaimon kivül.. emrt ők bisztos h csak jót mondanak nem akarnak megbántani és ezért vagyok kiváncsi más ember véleményére :)
2011. máj. 10. 18:10
15/74 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2011. máj. 10. 18:11
16/74 anonim válasza:
kicsit nem gondolod hogy buta vagy? mert az alabbi valaszaidbol itelve az lehetsz ,"ne a melltartombol itelj"
"ne a ruhazatbol itelj "akkor megmondanad hogy mibol kelne itelni, ?
17/74 anonim válasza:
hoppaka ....belehalokh... mifele irasmod ez?
18/74 A kérdező kommentje:
Olyat nem mondtam h ne a rucimról egyedül azt h ne azt evgyétek figyelembe h hol van ki a meltartó pántom..xD
2011. máj. 10. 18:16
19/74 A kérdező kommentje:
Már tanítassz is?:D
2011. máj. 10. 18:17
20/74 anonim válasza:
a szemöldököd borzalmas, nem is tudtam másra figyelni a képen, mert az elvonta a figyelmemet, jah meg igen a ruházat... de amúgy normális szemöldökkel, igényes ruhákkal, nem csücsörítéssel lehet hogy szép lennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!