Szerited milyen vagyok? Szép, Csúnya Átlagos Konkrét válaszokat kérek Mindenki más most őszinte válaszokat kérek
A stílusod pocsék, közönségesen öltözködsz, még ha buliba szánod a ruhát akkor is. Alapszabály, ha a lábadat villantod akkor a melleid tilos, ill. fordítva. A kilógó melltartót meg sem említem.. Másik, ha egy ilyen kirívó pink ruhát veszel fel, ne vegyél fel hozzá mintás harisnyát, mert ez már sok. Döntsd el mit akarsz kiemelni magadon, mert a kevesebb néha több. A szőke haj nem illik hozzád, az arcod nem tetszik, alakod jó, de nem mondanálak szépnek inkább erős átlagnak.
25N
A fekete harisnyás képedet már láttam valahol..:D
Véletlenül nem Irinyis vagy?
a rózsaszín rucis képpel kezdem:) iszonyat szép lábaid vannak:) nekem bejönnek ;) de azt az övet szerintem rossz helyre raktad. a csípődnél vagy a legszélesebb, és még ki is emeled azzal az övvel. sokkal szebb lenne derékon, vagy mell alatt.:)
a szemöldököd nekem se tetszik, de a szemed és az arcod szép.:)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!