Az a lenyeg hogy mindjart kilencedikes leszek. Mit tegyek?
Nyugi, nem minden arany ami fénylik, plána, ha fészbukon ismerkedtél meg velük. Az emberek 98% nem néz ki fele olyan jól se élőben, mint a profilképén, a 2% meg nem magáról tesz ki képet. XD
Amúgy ha van rá keret (esetleg majd ballagási pénz), vegyél pár olyan cuccot, amit tudsz a meglévőkkel is hordani, de legyenek hozzád illőek és méretben is jók. Vágass egy könnyen kezelhető, de cuki frizurát.
És a legfontosabb: NE STRESSZELJ! Csak legyél önmagad, a megjátszás úgyse fog menni 4 évig, és amúgy is lerí az emberről. Ne akarj görcsösen menő lenni, mert őket igazából senki se szereti szinte. Legyél laza, ne idegbeteg görcs, legyél kedves mindenkivel, ne legyél beképzelt, flegma, bunkó. Többre jutsz vele. Ja és lehetőleg ne húzd ki magad minden közösségi programból, de a ló túloldalára sem kell esni, a minden hétvégén ivászat nem kifizetődő középsuliban.
Csak akkor változtass,ha te is szükségét érzed.Mások miatt felesleges,és erőltetett,nem fogod jól érezni magad a bőrödben,szóval bármilyen divatos ruhákat veszel,ha nem a te stílusod,csak rontasz a meglévő helyzeten.
Ha tényleg változtatni akarsz,vegyél pár női magazint,és nézd meg,hogy mi a divatos mostanában,és azt vegyítsd a saját stílusoddal,persze amennyire a pénztárcád megengedi.Nem muszáj a legdrágább ruhákat megvenned,úgyis megunod,kinövöd őket.Figyeld a leárazásokat,mert jó cuccokat lehet venni az eredeti ár töredékéért.
Hát úgy vagyok vele mint te, csak nekem nem "fiúk kedvence" ismerőseim lesznek, meg én nem kategorizálom be magam sehova, nem csúnya, nem szép, szép de csúnya blablabla.
Az osztályom fele, abből a szintből áll:
akkor holnap talííí? *-*:$$
okssikaah pux(LL)(A):$$..
Most komolyan egy 15 éves lánynak ezen a szinten kell lennie?! A másik nagy kedvencem akiken már átment a fél város minden második nap valami clubban csücsül és a többi. Mázlim van hogy együtt jön velem a barátnőm, így nem fog sok kárt szenvedni az intelligenciám és nem lesz picsoid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!