Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindjárt kezdődik a suli. Most leszek 10. -es és jön 4db kilencedikes osztály. Ha megtetszik egy csaj, mit csináljak? Csak mennyek oda hogy szija mizu, hogy tetszik a suli, am xy vagyok. Ez nem bunkóság? :S Hozzátenném nagyon EMO beütésem van.
Én is tettem fel egy hasonló kérdést de itt is várom a válaszokat:D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__37658..
Menj be a mosdóba, kicsit köpködd meg a répádat és húzogassad.
De ha emós beütésed van akkor inkább rántsd le magad.
10 éves koromban én még tanultam és nem hülyeségeken törtem a fejem.
Szia!
Én most leszek kilencedikes...hát kíváncsian várom,milyen lesz:D;)
Szerintem egyáltalán nem bunkóság,ha odamész egy lányhoz aki szimpatikus.Végül is máshogy hogy ismerkednél?:D
Szerintem az is tök jó,ha odamész a lányhoz és mondod h "xy vagyok és te?Tetszik a suli?"Ha mondjuk látod rajta,hogy keress vmit kérdezd meg,hogy mit keress és segíts neki,Te már ismered a sulit:)
Nekem tökre bejönne:P
amúgy meg legyél laza,de ne túlságosan,mondjuk az előny általában ha nem az látszik rajtad,hogy parázol:)
Az emo beütés...pedig hát nekem nem jön be az emo,DE sokaknak igen.Biztos fogsz találni olyan lányt aki az emo beütéseddel együtt szeret:D
Remélem tudtam segíteni.
14/L
menj oda a kiszemelthez a folyosón, és kérdezd meg, hogy: jó a buli, gyakran jársz ide :)
ha veszi a lapot, akkor rögtön meg is mosolyogtatod, utána mehet a bemutatkozás. tavaly elsütöttem egy kilencedikes csajon (én akkor voltam tizedikes), és tök jól eldumáltunk utána.
Jáááájjj...Az utolsó naon tetszett xDxD
Am köszi mindenkinek,akkor odamek,csácsumicsámizu-t benyomok tuti siker xdxD
Nah jó,ez a csácsumicsámizu csak dizájnosan:P
EMO ge.i (pontozz le de ezt muszály volt) tehát h ne csak OFF-oljak, persze lazán odamész ha többen vannak barátnőivel akk szerintem ti is többen menjetek oda. De jó ez a szöveg h milyen a suli meg ilyenek.
15/f
~RSK~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!