Mit tegyek? Olyan ronda vagyok, és mindjárt itt a nyár!
Nem tudok lefogyni,pedig nem eszem csokit,zsíros kajákat,kenyeret is ritkán,de nem tudok lefogyni:(161 cm vagyok,és 65-66 kg.Főleg a fenekem,combom hájas,és ronda vastagok a lábaim.Ezenkivül még narancsbőrös is a fenekem,és a combomon vannak striák,amik lilák,és nagyon ronda.Az arcom is pattanásos,zsíros,tág pórusú,hiába ápolom,és ha valaki meglát,biztos azt gondolja,hogy ez se foglalkozik magával,pedig én tényleg nagyon sokat foglalkozom az arcommal főként,de hiába,mert csúnya:(A szemöldököm formája sem tetszik,pedig annyira nem vastag,kozmetikussal szedettem ki még 1 éve,azóta én szedem,de olyan semmilyen.A hajamat se szeretem,mert hamar zsírosodik,és nem tudom,hogy milyen frizura állna jól.Annyi sok szép lány van,én pedig olyan rondának érzem magam közöttük:(
Mit csináljak?
16L
Tudnál magadról jó dolgokat is írni? Engem érdekelne! (Neked is azokra kéne koncentrálni.)
Egyébként ez mind a rossz táplálkozás következménye. A zsíros haj, csúnya bőr, elhízás. Egyél teljes kiörl. kenyeret reggelire (bármivel), sok zöldséggel.
Ebédre és vacsorára egyél salátát vagy párolt zöldséget csirkével vagy hallal.
Ne igyál cukoros üdítőt (édesítőset se), kerüld a csokit, a szénhidrátot általában, és a zsírtól csöpögő kajákat (sült krumpli, pörkölt, gyorséttermek). 1-2 hónap alatt látszódni fog az eredmény a bőrödön, a hajadnak sajnos több kell, akár fél év is. A frizurakérdést a fodrász tudja megoldani.
A böröd attól is lehet csúnya, hogy nem megfelelő cuccokkal ápolod. Hiába a reklámok, semmire nincs szüksége, csak megfelelő tisztításra (egy arclemosó) és egy hidratáló krémre. Minden más csak generálja a problémát, még a toniktól, ami szárít, is zsírosodhat. A hajadat is ronthatja a rossz sampon.
Sajnos mindenkinek más válik be, neked kell kitapasztalni, de javaslom, hogy kezdd a DM sajátmárkás natúrkozmetikumaival, abban nincs tartósítószer meg műanyag, és nem is drágák. Alverde a nevük.
- tengeri algás arclemosó szuper, a sminket is leviszi, este használd, reggel csak sima víz
- krémből a kék dobozos aloésat vedd, amin piros alapon fehér kereszt van
- samponból a hennás nagyon jó
- tusfürdőből inkább az illata alapján válassz, némelyik elég kellemetlen - nekem a narancsos jön be
a változtatáshoz pénz szükséges, én tudom (sajnos)
mások is csak azért szépek, mert jól érzik magukat a bőrükben, tudják, hogy mi áll jól nekik
bőrápolásra használhatsz természetes anyagokat, házilag elkészíthető arcpakolásokat, minden 2. nap moshatsz hajat ha úgy tetszik, néhány új ruhát is vehetsz amik optikailag vékonyítanak
ne minden pasinak akarj tetszeni, az nem lehetséges. biztos van olyan pasi akinek bejössz majd én emiatt nem aggódnék, nem lényeg
hát igen az én bőröm sem a legszebb, nekem is sok gondom van vele, striák (amikor fürdesz fürdőszivaccsal dörzsöld végig a tested) meg egyebek, arcbőröm nekem is nagyon zsíros én citromlevet használok reggel este, napközben suliban vízzel megmoshatod az arcod, ha nem használsz sminket (én csak szemceruzát használok)
nézegess a neten képeket mindenféle frizurákról, biztosan jól állna egy oldalfrufrus vállig érő, festesd be a hajad valamilyen új színre, kozmetikusnál szedesd ki a szemöldököd
amúgy kit érdekel, hogy más mit gondol, én elmentem sulipszichológushoz és azóta hát ha nem is szebbnek, de kicsivel több az önbizalmam, kezdem megtalálni a saját stílusom és nem csak a tömeg után megyek (vagy ez lehet csak fiatalság bolondság kategória)
16L
Itt találsz néhány ötletet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!