Még nőhetek vajon? (részletek lent)
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és 159cm.. apukám 166 cm, anyukám 155cm.... (ázsiaiak vagyunk...) de szeretnék legalább 165cm lenni... amikor hatodikos voltam (most nyolcadikos vagyok), akkor évente kb 5 cm-t nőttem,pontosabban abban az évben annyit nőttem, de most már csak 1cm-t :( nőhetek??? meddig??? hogyan gyorsítsam föl ezt a folyamatot??? van erre torna vagy valami ilyesmi???2011. ápr. 25. 14:22
11/14 anonim válasza:
Hú, jó kicsi vagy. Szerintem már nem fogsz túl sokat nőni. 165 cm biztos nem leszel. Apukád 166? :O Nem elírtál vmit?
12/14 anonim válasza:
fú én szintén lány bár 15 éves és 158cm.. anyuék is elég alacsonyak, éppen meg vagyok osztályban az utolsó előtti előtti X'D azért nem olyan szörnyű, csak néha barátom is cukkol vele h milyen "törpe" vagyok :P de ez van, nem olyan átlag:P
13/14 A kérdező kommentje:
pont azért írtam oda hogy ázsiaiak vagyunk...
de azért köszönöm a válaszokat!!! megpróbálhatom a nyújtásokat, hátha még rásegít... de nagyon szeretnék 165 cm lenni.... :S hátha sikerül......
2011. ápr. 26. 21:43
14/14 A kérdező kommentje:
ja és igen, allergiás vagyok de rá nem szedek gyógyszert... nem annyira súlyos... :)
2011. ápr. 26. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!