Még nőhetek vajon? (részletek lent)
Én 162 centi lettem.
Előtte 159 voltam. Aztán elkezdtem ilyen nyújtásokat végezni, pl próbáltam elképzelni, hogy elérem a plafont meg ilyenek. Szerintem a jóga is jó erre.
De mindenképpen csináld azt, hogy egy nap többször csinálsz nyújtásokat , lábujjhegyre állsz.
A genetikádban benne van az, hogy alacsony vagy tehát lehet annyi is maradsz, mint amennyi most vagy.
De nem baj. Szerintem ugyanolyan csinos tudsz lenni, ha úgy akarod.
Mennyi növéses kérdés:) Gondolom, lány vagy, ugye?
Hát, mivel apukád nagyon alacsony, nem hiszem, hogy sokat fogsz nőni...
Mivel két év alatt egy centit nőttél, nem igazán fogsz már nőni sajnos:( (ha lány vagy)
Van egy számítás is: 155+166/2-3=157,5 cm magas jött ki, ha lány vagy, tehát a szüleidhez képest már túlnőtted a várható magasságod.
Ha viszont fiú vagy, akkor sem leszel hű de magas, akkor viszont: 155+166/2+9= 160,5+9= 169,5 cm leszel, ha a szüleid magasságát örökölted...
"Mivel két év alatt egy centit nőttél, nem igazán fogsz már nőni sajnos:( "
Ez nem igaz!
Én 16-7 évesen csináltam ezeket a nyújtásokat és nőttem 3 centit. Vagy lehet nyújtás nélkül is ugyanúgy nőttem volna, de lehetséges, hogy az is rásegített.
14 évesen még simán fejlődhet. Ha 19 évet írt volna, akkor azt mondom már annyira nem fog nőni de 14 évesen még fog nőni benne van a pakliban.
ja és az ember még 24 éves koráig nőhet és fejlődhet.
Allergiás vagy amúgy?
Szedsz valamilyen gyógyszert?
14:28 vagyok
Én is sporttal és kosárlabdázással nőttem 25 évesen.
163 cm ről-166 cm-re ennyi vagyok jelenleg.
A nyújtás is növeszthet pár centit!
hát szerintem meg örülj,hogy elérted a 159 cm-t 14 évesen.
Én 16 éves vagyok és 150 cm. szóval szerintem az még jó is. Én mit nem adnák azért,hogy 159 cm legyek.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!