Hogyan lehetenék ilyen szép? (KÉPEK)
az első és utolsó képen még szépek a lányok, de rajtuk is van smink, és a hajuk is profin van belőve, de meg nem tudom emészteni mi a szép a 2. meg 3. képen? agyon vannak sminkelve, ésha smink nélkül látnád őket el se hinnéd.
ez gén, ha nem ilyeneket örököltél, nem tudsz így kinézni, de apró praktikákkal mindig lehet magunkon változtatni. egy kevésvé szép lány gyönyörű lehet a praktikákkal, de hogyha azt sugározza magából hogy ő törődik magával, és magabiztos, akkor mindenki csinosak fogja tlálni.
törődj a hajad állapotával, ne csak úgy lógjon a hajad, legyen benne valami forma, legyen változatos, ne egyféleképp hordjad, kicsis mink lehet, dvagyis amaxi az 1-4. kép sminkje, ilyen 3.képes undi smink senkinek sem jön be.
foglalkozz magaddal! szőrtelenítés, krémezés, körömápolás, jó szájszag xD, de oda kell figyelnde a füled és az orrod állapotára is, mert nem széplátvány egy zsíros zöld flü és egy mitteszeres pattanásos orr.
Utolsó valóban szép.
A másik 3 csak pózer divatmajom, egyformák, semmi plussz nincs bennük, unalmas már ez az emo style... Hál' Istennek kezd is lefutni az ideje.
Ne akarj hasonlítani senkire, magadból próbáld kihozni azt, amit lehet.
ennek mi a neve megtudod mutatni? megnéznék róla pár képet :D
(én már válaszoltam amúgy, biztos nem vagy csúnya csak önbizalomhiányos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!