Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetenék ilyen szép?...

Hogyan lehetenék ilyen szép? (KÉPEK)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Ők mit tudnak amit én nem?:(

2011. ápr. 23. 14:44
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

ha már csak a külsöt nézed akkor már magadat jellemzed:D de oké mindenkinek más a világszemlélete^^

mindenkinek köszi a véleményét(:

2011. ápr. 24. 20:17
 22/34 anonim ***** válasza:

Ácsi...

Nagyon félreértitek.

A kérdésed:"Hogyan lehetenék ilyen szép?" Azaz nem vagy annyira szép mint ezek, ami az adottságokból következik.

Erre írtam hogy szarból nem lehet várat építeni, amit nyilván nem szó szerint kell érteni hanem átvitt értelemben.

Egyébként is hogy szarozhatnálak le amikor semmi adatot na meg képet sem raktál fel magadról...?

2011. ápr. 24. 20:28
 23/34 A kérdező kommentje:

oké értem :)

bocsánat:/

2011. ápr. 24. 20:42
 24/34 anonim ***** válasza:
51%
Genetika, sport, kisugárzás.
2011. ápr. 24. 22:18
 25/34 anonim ***** válasza:
Ők szépek ? :O
2011. ápr. 25. 00:42
 26/34 anonim ***** válasza:
51%

Se a Kata, se a Reni nem szép élőben... tény, hogy ez a Katáról egy nagyon jól sikerült kép, de véleményem szerint egy elöl deszka hátul léc, alacsony, túl vékony, átlagos tizenéves. A másiknak a képe se tetszik, a többit nem ismerem. Nem tudom te hogy nézhetsz ki, de ne akarj sztem rájuk hasonlítani, ez csak egy jól megszerkesztett kép. :D

17/F

2011. ápr. 25. 11:33
 27/34 anonim ***** válasza:
ezekben semmi szép sincs, mind átlagos tömeglány, az átlagos meg szar...
2011. ápr. 26. 21:47
 28/34 anonim ***** válasza:

tényleg szépek,ezvan...Meg az első három tipikus cicababa elég nagy kisugárzással gondolom... Mi a neve? :) megnéznék róla pár képet még..

Am én is ezt kérdezem sokszor, filmekbe,zenékbe, élőbe utcán, h valaki h leehet ilyen szép, és én mért nem...hát sajnos ez azért van mert egy orr vagy egy kicsi szem is ront már az összképen és ha nem találod meg magadnak a saját stílusod, a jól eltalált hajat a jól eltalált sminket ésa megfelelő kisugárzásod sincs meg még annyi se leszel... sajnos ők alapból szerencsésebbek, mert jó alapanyagból nem nehéz kva jót csinálni..

amúgy szerintem nem vagy te olyan vészes :)) csak 0 önbizalomhiány meg 0 pénz gondolom..

2011. ápr. 26. 22:43
 29/34 anonim ***** válasza:
a vége lemaradt:) a pénzt úgy értem, h fel lehet dobni magad pár jó smink felszereléssel meg jó rucikkal :D 1-2 jó képet elkell találni és máris jobb..muszáj elfogadni magunkat..
2011. ápr. 26. 22:45
 30/34 anonim ***** válasza:
0%

nem olvastam el a válaszokat, bocsi ha olyat írok ami ezerszer volt, vagy ki van tárgyalva ilyenek:D

ezek nem magyar lányok, ugye?:) mert én teljes bizonnyal meg vagyok róla győződve, hogy amerikában azt hordasz amit akarsz. igen, mindenki egy egyéniség.

ezeknél a lányoknál is ez van meg

ezen kívül photoshop, igényesség (hajukra, arcukra, sminkükre)

2011. ápr. 26. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!