Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetenék ilyen szép?...

Hogyan lehetenék ilyen szép? (KÉPEK)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Ők mit tudnak amit én nem?:(

2011. ápr. 23. 14:44
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
93%
Lehet,hogy nem fog tetszeni amit írok,de én úgy látom,hogy ők alapból szépek,amire még rásegít a szép smink és az ápolt haj+a magabiztos kisugárzás.
2011. ápr. 23. 15:16
 12/34 anonim ***** válasza:
0%

Istenem, de nagyon szép lány vagy! Smink nélkül TÖKÉLETES, visszafogott, természetes! Nagyon szép!

Ne akarj olyan lenni mint ezek a lotyók, légy ÖNMAGAD!

19F

http://www.youtube.com/watch?v=ocDlOD1Hw9k

2011. ápr. 23. 16:37
 13/34 anonim ***** válasza:
50%
Bocsi, félreértettem. Az nem is te vagy. De ha te is lennél, smink nélkül minden lány szebb.
2011. ápr. 23. 16:40
 14/34 A kérdező kommentje:
öm.hát oké nincs semmi baj:/
2011. ápr. 23. 17:59
 15/34 anonim ***** válasza:
A 4. lány gyönyörű, de szerintem az első 3 tök átlag még sminkkel is.
2011. ápr. 23. 19:16
 16/34 anonim ***** válasza:
51%

Ne is haragudj, de ezek annyira szépek? Az utolsó jól néz ki, de az első három átlagos, tucatlány.

A "smink nélküli" képen a szőke csaj elég rendesen ki van festve (szemceruza, spirál), úgyhogy nem éppen smink nélküli....

Amúgy meg elsősorban nem "tudás" kérdése a szépség, hanem alkati dolog. Valaki szép, valaki kevésbé. Ezt el kell fogadni vagy marad a plasztika. Persze ki lehet magadból hozni a maximumot, de ha egyszerűen nem szép az arcberendezésed, hiába raksz fel 10 kiló sminket, akkor sem leszel gyönyörű.

Csinálj magadnak jó frizurát, ápold a bőröd, esetleg fehéríttesd ki a fogaidat (ha sárgák), figyelj az alakodra és öltözz csinosan. Ennél sokkal többet nem tudsz tenni házilag.

2011. ápr. 23. 19:34
 17/34 anonim ***** válasza:
25%

Hát szerintem meg a negyedik pont hogy a legkevésbé szép a 4 közül, bár elég béna kép róla, de nekem nem tetszik annyira az arca.

Akik meg azt írták hogy ezek smink nélkül nem is szépek azokban szinte biztos vagyok hogy irigy p*csák.Alapból is kiemelkedően szépek, smink az már csak hab a tortán.

Amúgy meg annyival "tudnak" többet hogy ők így születtek, "szarból" nem lehet várat építeni tartja a mondás ugye:)

18F

2011. ápr. 23. 22:32
 18/34 A kérdező kommentje:
szóval szar vagyok köszi:D
2011. ápr. 24. 19:59
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
Hát kép nélkül nem tudok nyilatkozni, de értsd ahogy akarod:D
2011. ápr. 24. 20:07
 20/34 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező, az utolsónak ne higgy, csak bunkózik veled.

Ha az első 3 lány szép, akkor én gyönyörű vagyok!

Kifejezetten átlagos fejük van. Ez a tipikus tini tucatfej.

A 4. -dik lány viszont nagyon szép! Na ő nem tipikus tucat hanem igazi szépség.

2011. ápr. 24. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!