Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetenék ilyen szép?...

Hogyan lehetenék ilyen szép? (KÉPEK)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Ők mit tudnak amit én nem?:(

2011. ápr. 23. 14:44
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
69%

Szépen sminkelnek + gondosan megcsinálják mindig a hajukat. Ők se így kelnek fel reggel. :)

Az első képen gyönyörű a lány.

2011. ápr. 23. 14:49
 2/34 anonim ***** válasza:
68%
nem ártana rólad egy kép, hogy megmondjuk
2011. ápr. 23. 14:49
 3/34 A kérdező kommentje:

én is tudok szépen sminkelni..sőt van hogy engem kérnek meg:/ szóval nem itt van a bökkenő..:/

Nincs kép nem is lesz...bocsi

2011. ápr. 23. 14:53
 4/34 anonim ***** válasza:
75%

Jó smink! Ennyi. Ha az első három smink nélkül lenne lekapva tök semmilyen átlagos tinilányok lennének.

Az utolsó lány viszont szép, nincs agyonsminkelve, legalábbis ő tényleg szép nőies.

Az első három átlagos dudaorrú pózolós tini.

2011. ápr. 23. 14:53
 5/34 anonim ***** válasza:
83%

Szépek.

Én nem vagyok szép, átlagos vagyok sőt még talán csúnya is. Én már megbékéltem vele, hogy én így születtem vagyis valamennyire elfogadtam, bár néha nehezen megy.

Mondjuk ennek az lett az eredménye, hogy még soha nem volt barátom(19 vagyok).

Válaszd meg jól a frizurád, sminked, és az öltözéket.

Plasztikáztatni csak akkor plasztikáztass, ha már tényleg nem tudsz magaddal megelégedni. Gondoltam én is rá, de nincs is annyi pénzem soha nem is lesz, és mert akkor inkább maradok ilyen amilyen.

2011. ápr. 23. 14:56
 6/34 A kérdező kommentje:

SMINK NÉLKÜL:

[link]

[link]

Csak róluk találtam:/

Szóval nem a smink teszi..

Hátha tudnék plasztikáztatni akkor én csak egy nagy adag MŰ lennékXD

2011. ápr. 23. 15:00
 7/34 anonim ***** válasza:
69%
az első tiszta ronda smink nélkül, a másik nem is látszik
2011. ápr. 23. 15:02
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyanra gondoltam, mint a Szandika féle az nekem sem tetszik :D De úgy is lehet plasztikáztatni, hogy fel se tűnjön az embereknek. Észre sem vennék. Persze mondjuk a régi ismerőseid biztos észrevennék a változásokat, de ha újakkal ismerkedsz akkor azoknak nem muszáj beszélned róla.. Érted azért.

Én fele ennyire sem vagyok szép, mint akit linkeltél smink nélkül mint az 1. lány. Olyan semmilyen vagyok, szürke kisegér. Még az alkatom is egy nulla.

Úgy érzem rossz időben születtem.

De valamit muszáj magadból kihoznod, ha a külsődből nem akkor a belsődet építgesd.

2011. ápr. 23. 15:05
 9/34 A kérdező kommentje:

Nekem csak az orrom túl nagy meg a mellemx) szóval olyan 1000000-ba kerülnexD per pillanat nincs annyim..:/ hmm pedig jó lennex)

Hát..én se Szandikára gondolta de mind1 x)

A második részben amit linkeltem első lány nem ismerem csak hallomásból. Azt mondják elég nagy szájú..szóval szerintem nem egy szürke kisegér típusxD

2011. ápr. 23. 15:12
 10/34 anonim ***** válasza:
76%
A 4. képen lévő lányon kívül egyik sem kiemelkedő szépség, smink nélkül pedig egy nagy nulla mindkettő. Sminkkel és szerkesztett képpel én is lehetek bombázó.
2011. ápr. 23. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!