Úgy érzem, hogy szinte csak én vagyok ilyen szőrös= (! Miért? (Lány)
Kamasz lány vagyok és szinte mindenhol szőrös vagyok.
Derekamon,Hasamon a köldökömtől lefele erősebb a többi helyen még pihék,lábam(de ez mindenkinek),karom, és a popsim is:(
Van egy sejtésem , hogy mitől vagyok ilyen.
Az Apukám görög származású és azt hallottam , hogy a görög lányok szőrösek:(
Elkezdtem a hasamon a szőrt epilálni.
A borotvát már eltüntettem a házból mert elég csúnyán megvágtam magam azzal.Így epilálni és gyantázni keztem.De mégse akarom ezt egész életembe csinálni:(
Köszönöm előre is:)
Én is fehér börű szőrös típus vagyok. Iszonyatosan zavar tesi órán az átöltözködés,nagyon takargatom magam. Így is 2-3 hetente járok gyantáztatni a derekamat,hasamat,lábszáramat,combomat,fenekemet.Naponta epilálom a hónaljamat,bikinivonalamat. Általában a szőr 1 hét alatt teljesen kinő. Néha én is felvennék tangát de nem lehet :(
17/l
én is szőrös vagyok. a karom anniyra nem,de nem tudni,mithoz a jövő:D a combom és a hasam epilalom. eleinte fajdalmas volt nagyon,de kezdek hozzaszokni. csajok,semmikepp se borotvaljatok,mert attol csak erősödik a szőr
16l
Látom, hogy nem csak én küzdök ilyen fajta problémákkal:)
Csak kitartás kell:)
És igen, soha nem borotvával kell szőrteleníteni:)
Én is fehér bőrű és igen erősen (hosszú fekete) szőrös vagyok.
Láb, has, bajusz, mellkas. Én majdnem mindent kipróbáltam: borotva, epilálás, gyanta, villanófényes szőrtelenítés. Hát, elég rossz tapasztalataim vannak.
Én a karomat nem szőrtelenítem, az nem zavar, de a többi igen. Főleg a bajusz.
Ráadásul nekem elég gyorsan visszanő (2.nap).
A villanófényes szőrtelenítés sem segített, max annyi a különbség, hogy foltokban hiányzik a szőr az adott testfelszínről.
A 4-5 kezelés alatt pontosan mit értesz?
Én hetente jártam a kozmetikushoz 2 hónapon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!