Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Úgy érzem, hogy szinte csak...

Úgy érzem, hogy szinte csak én vagyok ilyen szőrös= (! Miért? (Lány)

Figyelt kérdés

Kamasz lány vagyok és szinte mindenhol szőrös vagyok.

Derekamon,Hasamon a köldökömtől lefele erősebb a többi helyen még pihék,lábam(de ez mindenkinek),karom, és a popsim is:(

Van egy sejtésem , hogy mitől vagyok ilyen.

Az Apukám görög származású és azt hallottam , hogy a görög lányok szőrösek:(

Elkezdtem a hasamon a szőrt epilálni.

A borotvát már eltüntettem a házból mert elég csúnyán megvágtam magam azzal.Így epilálni és gyantázni keztem.De mégse akarom ezt egész életembe csinálni:(

Köszönöm előre is:)

2011. ápr. 16. 15:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én is fehér börű szőrös típus vagyok. Iszonyatosan zavar tesi órán az átöltözködés,nagyon takargatom magam. Így is 2-3 hetente járok gyantáztatni a derekamat,hasamat,lábszáramat,combomat,fenekemet.Naponta epilálom a hónaljamat,bikinivonalamat. Általában a szőr 1 hét alatt teljesen kinő. Néha én is felvennék tangát de nem lehet :(

17/l

2011. ápr. 16. 20:02
 12/17 anonim ***** válasza:

én is szőrös vagyok. a karom anniyra nem,de nem tudni,mithoz a jövő:D a combom és a hasam epilalom. eleinte fajdalmas volt nagyon,de kezdek hozzaszokni. csajok,semmikepp se borotvaljatok,mert attol csak erősödik a szőr

16l

2011. ápr. 16. 22:00
 13/17 A kérdező kommentje:

Látom, hogy nem csak én küzdök ilyen fajta problémákkal:)

Csak kitartás kell:)

És igen, soha nem borotvával kell szőrteleníteni:)

2011. ápr. 17. 17:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Én is fehér bőrű és igen erősen (hosszú fekete) szőrös vagyok.

Láb, has, bajusz, mellkas. Én majdnem mindent kipróbáltam: borotva, epilálás, gyanta, villanófényes szőrtelenítés. Hát, elég rossz tapasztalataim vannak.

Én a karomat nem szőrtelenítem, az nem zavar, de a többi igen. Főleg a bajusz.

Ráadásul nekem elég gyorsan visszanő (2.nap).

A villanófényes szőrtelenítés sem segített, max annyi a különbség, hogy foltokban hiányzik a szőr az adott testfelszínről.

2011. ápr. 27. 14:46
 15/17 anonim ***** válasza:
hallod utolsó....de azt a lézeres szőrtelenitést több alkalommal kell csinálni, nem csak egyszer elmész azt kész. legalább 4-5 kezelés kell rá, ahhoz hogy eredményes legyen, bár csodálkozom, hogy a szalonban nem mondta el senki sem.
2011. ápr. 29. 09:58
 16/17 anonim ***** válasza:

A 4-5 kezelés alatt pontosan mit értesz?

Én hetente jártam a kozmetikushoz 2 hónapon keresztül.

2011. ápr. 29. 11:17
 17/17 anonim ***** válasza:
szerintem próbálj elmenni máshova.
2011. ápr. 30. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!