Úgy érzem, hogy szinte csak én vagyok ilyen szőrös= (!
Miért? (Lány)
Figyelt kérdés
Kamasz lány vagyok és szinte mindenhol szőrös vagyok.
Derekamon,Hasamon a köldökömtől lefele erősebb a többi helyen még pihék,lábam(de ez mindenkinek),karom, és a popsim is:(
Van egy sejtésem , hogy mitől vagyok ilyen.
Az Apukám görög származású és azt hallottam , hogy a görög lányok szőrösek:(
Elkezdtem a hasamon a szőrt epilálni.
A borotvát már eltüntettem a házból mert elég csúnyán megvágtam magam azzal.Így epilálni és gyantázni keztem.De mégse akarom ezt egész életembe csinálni:(
Én nem vagyok görög származású és mégis nagyon szőrös típus vagyok. Nagyon rossz tud lenni, hogy még egy rövid ujjú felsőt se tudok simán felvenni, mert a kezemet is szőrteleníteni kell.Ha Te is ilyen vagy nem tudsz mást csinálni minthogy beiktatni, hogy több helyen kell szőrteleníteni. Nekem ráadásul fehér bőröm van igy még jobban látszik. 24/L
2011. ápr. 16. 15:12
2/17 A kérdező kommentje:
Hidd el, hogy megértelek..
Remélem, hogy a gyantázástól és az epilálástól kevesebb lesz a szőröm..
Én barna bőrű vagyok így talán "annyira" nem látszódnak a feketés szőrök.
2011. ápr. 16. 15:14
3/17 anonim válasza:
Igen ha epilálod vagy gyantázod azért ritkulni fog a szőr. Én elkövettem azt a hibát, hogy sokszor borotváltam. De most megpróbálok csak gyantát és epilátort használni. Amugy neked esetleg nem érdemes kiszőkíteni a szőrt? Mondjuk a hasadnál?Elő válaszoló voltam. :)
2011. ápr. 16. 15:27
4/17 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam azon de nem merek elmenni kozmetikushoz..
Epilálni meg ott is tudom:)
2011. ápr. 16. 15:43
5/17 anonim válasza:
Nem csak te vagy ezzel így!Az én barátnőm is szinte mindenhol szőrös.Ő sokáig gyantáztatta,de neki egyáltalán nem ritkult ezért most inkább borotválkozik,mivel így sokkal egyszerűbb és gyorsabb.
2011. ápr. 16. 15:58
6/17 anonim válasza:
nem kell elmenni kozmetikushoz a szőkitéshez. barátnőmnek is fekete szőrös a hasa, és én szőkitem neki itthon. vegyél szőkitőport, és 6százalékos oxit, majd állj neki:)
2011. ápr. 16. 16:31
7/17 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy egy-két nőben túl sok a férfihormon, ezért egy-két nő sokkal szőrösebb mint az átlag. Én is ebbe tartozom. :S De ami a legjobban zavar, hogy a karomon még hosszabb is a szőr, így azt is muszáj epilálnom... Direkt választottam ezt a módszert, mert ettől ritkul a szőr (mint a gyantától).
15/L
2011. ápr. 16. 17:11
8/17 anonim válasza:
esetleg néhány helyen (fenék, has) végleges szőrtelenítés? ne félj elmenni egy ilyenre, a kozmetikusok ezt csinálják nap mint nap, láttak már elég szőrös lányt :)
2011. ápr. 16. 18:31
9/17 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló még bőven a pubertás korban van, úgyhogy lehet, hogy "kinövi" ezt a szőrösséget. Én a 22 évemmel már nem valószínű...:)
2011. ápr. 16. 18:31
10/17 anonim válasza:
És ezt milyen gyakran kell csinálni? nem zavaró az, ha valaki mindenhol "borostás"? (ezért nem merem elkezdeni borotválni a combomat, mert félek, h már másnap olyan szúrós lesz, mint a lábszáram:S)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!