Nagyon szőrös vagyok, szinte mindenhol, még ott is, ahol egy átlagos nő nem szőrösödik. Utálom, hogy minden héten 2x kell borotválni, mert nem elég, h erős, még fekete is. Mivel szedjem?
nemkell neki hormonvizsgálat, ezmég nemtartozik a hormonbajos szőrösödéshez.
valszeg a haja is sötét, bőre is talán kicsit sötétebb, és náluk egy gyakori jelenség. velem is ezvan amúgy, igaz nekem a hátsó combom nem szőrös, de a hasam igen. és nemcsak abban a vékony csíkban. mondjuk ezaz én hibám, mert régebben nemvoltaz, csak pelyhes volt, de engem azis zavart és elkezdtem borotválni. hát így jártam. ezért ajánlom nekedis h a borotvát messze kerüld el a lábadat leszámítva. én pl mindennap borotválom a lábam, és fél nap után, már szúr. karomra gyantát használok, és a hasamra is strandszezonban. hónalj, nemiszervre szintén borotva, mert a gyanta egyszerűen nem szedi le.
Én pont ugyanilyen problémával küzdök:S
Én a lábamat, nemi szervemet, és hasamat mindennap borotválom, a hónaljamat meg úgy 4-5 naponta.
Nekem bevállt ez a módszer.
A borotválás ugye csak nagyon megrővíditi a szőr szálakat, de nem szedi ki őket, szal a szőrszálak másnapra már hosszabbra is nőnek, de ha mindennap átmész rajta borotvával, akkor ugye az újra és újra levágja a szőrszálakat.
Szóval borotválás mindennap! Tényleg nem nagy ügy, nem vesz el vészesen sok időt. Amíg a gyantával "kinlódnál" addig mindkét lábadat 5-ször végigborotválod:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!