Fekete derékig érő, átlagos hullámos hajból, hogy lehetne egy szexis nőies hajat varázsolni? Képnek nagyon örülnék!
Sziasztok. Hosszú derékigérő fekete hullámos hajam van , semmi különleges nincs benne, csak ketté van választva ( nincs fufrum se) valami olyan hajat szeretnék ami nőies, szexi és nem kislányos
(arcformám: hát valaki aztmondja,hogy szívalakú, valaki kerek-re tippel :D lényeg,hogy nem hosszúkás)
( képnek nagyon örülnék, mert fodrászhoz csak képpel merek menni :) )
köszönöm
17/L
igen énis keresgéltem már google-n
black hair meg fekete haj kulcsszóval képeket, de semmi normálisat nem találtam.. vagy csak átsiklottam felette..
szerintem jo a hosszu egyenes haj egyenes frufruval. tudod mire gondolok ami egy vvonalban van a szemeiddel ami eltakarja az egész homlokodat. vagy az is jo hogy ugyanez csak a frufrudat befesteted világosszőkére.
de az oldalra fésült frufru is jo göndörített hajjal
szia remélem behozza az oldalt amugy a keresési feltételekben (haj hossza, színe...)te is kiválaszthatod a neked megfelelőt.
" szerintem jo a hosszu egyenes haj egyenes frufruval "
igen sztem se néz ki rosszul, de nekem eléggé hullámos hajam van : ) és egyenesíteni nem szeretném, tönkreteszi a hajat teljesen..
köszönöm mindenkinek a válaszokat, ha kész a hajam majd megírom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!