Mit tegyek? Lány vagyok és nagyon szőrös, szinte mindenhol.
Nézd: ha ennyire durva a helyzet, azt lehet, hogy hormonzavar okozza. Menj el orvoshoz, és derítsétek ki!
Ha ennyire megvisel a szőrtelenítés, akkor pedig NE CSINÁLD!
Én sokkal szívesebben simogatok egy szőrös lányt, mint egy kopasztott csirke jellegű lányt - akinek még fáj is mindene.
Amúgy ez nem is tesz jót: begyullad minden, még lázad is lehet tőle.
Tényleg lehet dokit meg kéne kérdezni!
De amúgy ha kipattogzódik arra jó nagyon a neogranormon!miután leszedted kend be vastagon, nekem segít legalábbis.
Akkor olyan lehetsz, mint én..:S A karom, a hátam alja, a hasam, homolom is szőrős:S Én mindent szőkíteni szoktam. Csak ez is gáz, mert szoktam szolizni, nyáron meg alapból nagyon lebarnulok... akkor meg csillog a szőke szőr.
Én ezeken a helyeken nem merem szőrteleníteni, mert az még rosszabb, ha szúrnék is.
De tényleg annyira ciki ez a szőrösség, komolyan mondom elbújhatnék a barátom mögött, mert neki ilyen baba bőre van..
Szia,
a lézeresnél pont azt "szeretik" a kozmetikusok, ha világos a bőr és sötét a szőr. Szerintem kérj tanácsot egy orvostól vagy egy jó kozmetikustól. Az is lehet, hogy hormonzavarod van. Ezt mindenképpen ki kellene vizsgáltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!