Csalódtál már ebayról vagy vateráról rendelt sminkben?
Figyelt kérdés
ugy értem hogy pl parfümben nem az volt aminek lennie kellet volna vagy lötty volt benne vagy alapozóba egy rosszab minőségű alapozó volt vagy valami ilyesmire gondolok és mit csináltál mi lett a következmény?2011. ápr. 6. 18:10
1/2 anonim válasza:
szia! sajnos sok a hamis termék... vaterán legalábbis. ebay az megbízhatóbb. szerintem szánj rá kicsit több pénzt és rendelj a strawberry.net-ről, mert ott minden 100%ig eredeti, én mindig onnan szerzem be a dolgokat :) legutolj
2/2 anonim válasza:
*legutoljára egy mac alapozót vettem onnan, mert a vaterás mac hamisítvány volt :(
ez lemaradt bocsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!