Vateráról parfümöt (kérdés túl rövid blablabla?
Figyelt kérdés
Akarok venni egy Avon Little Black Dress parfümöt, de most nincs rá annyi pénzem. Néztem Vatzerán, és egy avonos szépségtanácsadó 2e-ért tett fel ilyen parfümöt. Szinte kizárólag csak Avon termékek vannak az oldalán, ésés az eddig létrejött (majndem 100) adás-vétele alapján 100%-ig megbízható. Szerintetek átverés, vagy nem? Amúgy néztem több eladót is, és úgy 2500-nél drágábban senki nem töltött fel ilyen parfümöt, szóval...2011. szept. 23. 20:33
1/5 anonim válasza:
Nem átverés, én is vettem Avont olyantól Vaterán, aki kifejezetten ilyeneket árult. Nyilván ő is Avonos, és olcsón jut hozzá. Ha jók az értékelései, megbízhatsz benne.
2/5 anonim válasza:
Nem átverés, nekünk is van egy csomó ilyesmink, sokszor olcsóbban kapjuk meg, mint a katalógusár.
3/5 anonim válasza:
Én teszveszről vettem AVON alapozót, és semmi probléma nem volt. Vadonat új volt, csak a nyakán maradt egy utolsó darab:)
4/5 A kérdező kommentje:
húú ez tök jó, köszi:) csakmert sok embertől hallottam már, hogg hamisított/felvizezett, vagy akár nem is azt a fajta parfümöt kapta, amit rendelt. de akkor nyugodt szívvel rendelem meg:) amúgy én is úgy gondoltam, hogy ha 100%-os a megbízhatósága, akkor bizti nem csal.
2011. szept. 23. 21:12
5/5 anonim válasza:
Avon parfümöket nem nagyon szokták hamisítani szerintem, inkább a nagy divatházakét, híres emberekét,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!