Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vateráról parfümöt (kérdés...

Vateráról parfümöt (kérdés túl rövid blablabla?

Figyelt kérdés
Akarok venni egy Avon Little Black Dress parfümöt, de most nincs rá annyi pénzem. Néztem Vatzerán, és egy avonos szépségtanácsadó 2e-ért tett fel ilyen parfümöt. Szinte kizárólag csak Avon termékek vannak az oldalán, ésés az eddig létrejött (majndem 100) adás-vétele alapján 100%-ig megbízható. Szerintetek átverés, vagy nem? Amúgy néztem több eladót is, és úgy 2500-nél drágábban senki nem töltött fel ilyen parfümöt, szóval...
2011. szept. 23. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem átverés, én is vettem Avont olyantól Vaterán, aki kifejezetten ilyeneket árult. Nyilván ő is Avonos, és olcsón jut hozzá. Ha jók az értékelései, megbízhatsz benne.
2011. szept. 23. 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem átverés, nekünk is van egy csomó ilyesmink, sokszor olcsóbban kapjuk meg, mint a katalógusár.
2011. szept. 23. 20:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Én teszveszről vettem AVON alapozót, és semmi probléma nem volt. Vadonat új volt, csak a nyakán maradt egy utolsó darab:)
2011. szept. 23. 20:57
 4/5 A kérdező kommentje:
húú ez tök jó, köszi:) csakmert sok embertől hallottam már, hogg hamisított/felvizezett, vagy akár nem is azt a fajta parfümöt kapta, amit rendelt. de akkor nyugodt szívvel rendelem meg:) amúgy én is úgy gondoltam, hogy ha 100%-os a megbízhatósága, akkor bizti nem csal.
2011. szept. 23. 21:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Avon parfümöket nem nagyon szokták hamisítani szerintem, inkább a nagy divatházakét, híres emberekét,stb.
2011. szept. 23. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!