2 kérdés? (kérdésed túl rövid. )
1. sziasztok válltól még kb 15-20 centis a hajam és nagyon gondolkodok hogy bubisra ami áll alá ér még egy picit tehát nem az a nagyon rövid bubi- hogy olyanra vágassam le. vkik szerint jól állna csináltassam meg mások meg lebeszélnek és én sem tudom hogy mit szeretnék, legszívesebben bevállalnám azt a hajat úgy érzem kis cuki lenne tőle a fejem, meg egy "új egyéniséget" adhatok magamnak. de a hosszabb hajamat is sajnálom hogy sokáig növesztettem eddig. kérdezzek meg egy fodrászt hogy mit tanácsol? az ő véleményére mindenképp hallgatnom kell? aki akarja küldök priviben képet magamról
2. nem vagyok pattis csak az orrom kicsit miteszeres és azthiszem begyulladt egy miteszer mert olyan mintha pattanás lenne és a teteje fehér de am ez nem nagy csak ha hozzá érek fáj. mivel tüntethetem el?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!