Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Inkább vateráról vagy tesz-ves...

Inkább vateráról vagy tesz-veszről vennétek ruhát?

Figyelt kérdés
hova érdemesebb felrakni? van pár jó cuccom, amit megvettem, de nem is hordtam, vagy ajándék volt és nem tetszik. Pl H&M, Terranova, Zara Ilyen márkákat érdemes feltenni? És inkább melyik oldalra érdemes?
2010. márc. 4. 21:09
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem a teszvesz látogatottabb mint a vatera. én oda raknám fel:)
2010. márc. 4. 21:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Teszveszt én is jobban szeretem.
2010. márc. 4. 21:30
 3/10 anonim válasza:
Szerintem mindegy. Én a Tesz-Veszt használom. Most 25e Ft-ért vettem ruhákat valakitől ott, mind márkás, gyönyörű. Nem kevés pénzt, de boltba 3x annyi lett volna, és ezek is szinte újak. Csak a jó eladót kell megtalálni!:)
2010. márc. 4. 21:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Én egyikről sem, mindkettőn szinte az összes ruha angol turkálókból van. Ismerek olyan embert aki ebből él.
2010. márc. 5. 06:47
 5/10 anonim ***** válasza:
vatera
2010. márc. 5. 13:34
 6/10 anonim válasza:
Inkább az használt angol turis ruha, mint az új kínai...
2010. márc. 5. 19:10
 7/10 anonim válasza:
Én az angolba van, hogy új ruhákat találok. Volt, hogy még a címke is rajta van. És van, hogy el is adom ami nem jó, de megéri. Miért ne?
2010. márc. 5. 19:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Az angol használt ruhákkal nekem sincs semmi gondom, csak azért írtam, hogy tudjátok hogy mekkora haszon van ezen.
2010. márc. 6. 10:09
 9/10 anonim válasza:
Szerintem nem baj, ha valaki igy(is) ad el ruhákat. Az angol turikba nem ugyanaz a választék, és Én sokszor találtam már meg teszveszen egy régóta vágyott darabot, ami tuti turis volt, de megérte az 1000Ft-ot is.
2010. márc. 6. 14:08
 10/10 anonim ***** válasza:
és inkább teszvesz párti vagyok:)
2010. márc. 6. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!