Szoktatok a vateráról rendelni sima levélben?
Szigorúan mindig ajánlva küldöm, akkor is, ha én (mint eladó) bukok rajta néhány százast, mert a vevőnek nem éri meg és csak a posta egy részét fizeti ki.
Ez még így is sokkal gazdaságosabb, mintha eltűnik a küldemény, és a vevővel, vagy a postával kell "hadakozni". De meg kell jegyezni azt is, hogy az eddigi (félszáz) postán keresztüli tranzakcióban még soha nem tűnt el / rongálódott meg semmi, független attól, hogy pl volt-e értékbiztosítás a küldeményre, vagy csak ajánlottan ment.
Igazából leütés után pedzegettem az eladónak,hogy nem e volt eddig gond a sima levéllel és azt mondta nem,soha és több mint 100 eladása van szinte mind pozitív. Végigolvastam az összeset és sehol nem írták a postát.
Igen eddig én is csak sokkal kissebb összegekért rendeltem és mindig ajánlva kértem, soha nem vettem még ekkora összegű holmit.
Nem is arról van szó, hogy úgy sok lett volna, egyáltalán!
Ma már nem fog jönni a postás,tehát ha holnap se kapom meg mi a teendő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!