2/16 anonim válasza:
Szerintem nincs benne semmi kivetnivaló. Az enyém is ugyanilyen, és még soha senki nem szólta le. Sőt, inkább csak dicsérték. Fogadd el, ezzel nem tudsz mit tenni. :) (Nem is kell mert nincs vele semmi baj)
4/16 anonim válasza:
azt hittem vmi nagy kankós görbe orr lesz, erre itt egy normál átlag orr:)
6/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Nagyon jól esett amit mondtatok mert már szóltak be miatta.
2011. ápr. 4. 18:32
7/16 anonim válasza:
Szerintem szép orrod van.
De a szemed nekem az különösen tetszik :) Ilyen szép szemekkel... :D
Nyugi, az osztályunkban kettő ilyesmi orrú gyerek is van...
8/16 anonim válasza:
de édes vagy, látnád az enyémet! :) nem deformált, torz v ilyesmi csak nagy és horgas orrom van, pont mint neked, csak nálam minden egy kicsit jobban el van túlozva, mint nálad. bár én is kb így kezdtem. nőni fog még.
nekem semmi hátrányom nem zármazott belőle. sosem piszkáltak vele és engem sem zavar :)
34/N
9/16 anonim válasza:
ez egy tök átlag orr...nem szép de nem is rút
10/16 anonim válasza:
nagyon szép orrod van:) aki meg beszólt miatta...az meg egy bunkó:D
nekem tetszik az orrocskád:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!