Tényleg ronda az orrom? (Kép)
2011. jan. 2. 16:58
1/14 anonim válasza:
Szia! ne haragudj meg de nem a legszebb...Talán ha (lány vagy) akkor kiemelhetnéd a szemedet, hogy azt nézzék ne az orrod...ez csak egy tanács volt:)
3/14 anonim válasza:
Igen, ha csak az orrodat nézem, nem a legszebb. Ha épp tudni akarod, az enyém sem tökéletes.
De attól még lehetsz nagyon helyes és szép. Az orr, az csak egy részlet, ott van még az arcod, a bőröd, a szemed, a szád, a mosolyod, mind-mind széppé tehetnek. A belsődről és a kisugárzásodról nem is beszélve, hiszen az a legfőbb.
4/14 anonim válasza:
Nekem is ilyen, de kit érdekel? Ilyennek születtünk és kész. Ha téged sem zavar, és látják is rajtad, akkor másokat sem fog érdekelni.
5/14 A kérdező kommentje:
Nagyon ronda? :S
Csak mert sokan mondták, de nem figyeltem az orromat soha, aztán megnéztem... Csak kicsit rosszabb az átlagnál, vagy borzalmas?
2011. jan. 2. 17:21
7/14 anonim válasza:
Gondolom fiú vagy, legalábbis azt vettem ki a képből. Abban az esetben pedig nem gáz. Kezdj el edzeni, öltözködj jól. Ha jó tested van és igényes vagy, meg persze kedves, senkit nem fog érdekelni az orrod mérete.
10/14 anonim válasza:
annyira nem gáz. ha sötétebb bőröd lenne akkor négeres lenne:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!