Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg ronda az orrom? (Kép)

Tényleg ronda az orrom? (Kép)

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon széles, és csúnya szerintem... ( a szám az arányokat jelzi)

2011. jan. 2. 16:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! ne haragudj meg de nem a legszebb...Talán ha (lány vagy) akkor kiemelhetnéd a szemedet, hogy azt nézzék ne az orrod...ez csak egy tanács volt:)
2011. jan. 2. 17:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
igen
2011. jan. 2. 17:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha csak az orrodat nézem, nem a legszebb. Ha épp tudni akarod, az enyém sem tökéletes.

De attól még lehetsz nagyon helyes és szép. Az orr, az csak egy részlet, ott van még az arcod, a bőröd, a szemed, a szád, a mosolyod, mind-mind széppé tehetnek. A belsődről és a kisugárzásodról nem is beszélve, hiszen az a legfőbb.

2011. jan. 2. 17:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen, de kit érdekel? Ilyennek születtünk és kész. Ha téged sem zavar, és látják is rajtad, akkor másokat sem fog érdekelni.
2011. jan. 2. 17:15
 5/14 A kérdező kommentje:

Nagyon ronda? :S

Csak mert sokan mondták, de nem figyeltem az orromat soha, aztán megnéztem... Csak kicsit rosszabb az átlagnál, vagy borzalmas?

2011. jan. 2. 17:21
 6/14 anonim ***** válasza:
Sztem nem vészes
2011. jan. 2. 17:25
 7/14 anonim ***** válasza:
Gondolom fiú vagy, legalábbis azt vettem ki a képből. Abban az esetben pedig nem gáz. Kezdj el edzeni, öltözködj jól. Ha jó tested van és igényes vagy, meg persze kedves, senkit nem fog érdekelni az orrod mérete.
2011. jan. 2. 17:38
 8/14 anonim ***** válasza:
csak nem Bartha Á. vagy?
2011. jan. 2. 17:54
 9/14 anonim ***** válasza:
nem vészes ;)
2011. jan. 2. 18:14
 10/14 anonim ***** válasza:
annyira nem gáz. ha sötétebb bőröd lenne akkor négeres lenne:'D
2011. jan. 2. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!