Csúnya széles, ronda alakú orrom van. Mindig erre gondolok, és semmi sem jön így össze. Mit csináljak?
Mondták is már az orromról hogy csúnya... Mostmár engem is idegesít, és semmi sem jó így, mindig eszembejut az rrom, ami elrondít mindent.
Mit csináljak?
Én a fogaimmal vagyok így, nem merek emiatt nevetni így nálam sem jön össze semmi..
Szerintem annyit tehetsz ,h ogy elfogadod magad, hiszen senki sem tökéletes de ezt te is tudod. Van akinek nagy orra van és még is szép. Szerintem csak túlságosan foglalkozol az orroddal és már a legapróbb hibát is észreveszed magadon.. CSináld azt, hogy legalább 1 hétig nem nézel tükörbe vagy ha igen akkor nem az orrodat nézed közbe hanem mondjuk csak a szemedet, vagy a hajad.
És ne gondolj arra, hogy ronda az orrod. Biztos van rajtad valami szép :) Koncentrálj arra, és hangsúlyozd azt ki hidd el csak te látod ,hogy baj van az orroddal igazából csak más is észreveszi, hogy mennyire foglalkoztat téged ez azért mondják.
az arcod szép?
nagyon sok szép nőnek van tényleg csúnya orra de próbálnak előnyt kovácsolni belőle. valaki még szereti is ha nagy vagy görbe egy nő orra.
próbálj olyan dolgot kiemelni az arcodon amit szeretsz
..vagy plasztika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!