Nagyon ronda orrom van. Szerintetek is gáz? (kép)
Figyelt kérdés
A képen a teljes arcom szélesége látható, hogy tudjátok viszonyítani a fejemhez... Nagyon széles, és eléggé idegesítő ( szélesség: 4,5cm hosszúság: 3cm)
2010. dec. 23. 19:33
2/10 anonim válasza:
Nem nagy az orrod. Szép mongol szemeid vannak.
4/10 anonim válasza:
LOL ezt lemérted egy vonalzóval?
6/10 anonim válasza:
Szerintem sincs nagy orrod, és a szemeid szépek:)
8/10 anonim válasza:
Nekem is ilyen orrom van és én is utálom ráadásul profilból még hegyeskés is szóval az enyém rondább a tied aranyos és szép a szemed nekem is hasonló szemem van :D
9/10 anonim válasza:
Nekem szemből hasonló orrom van, és ja, az enyém vége is hegyes. Plusz az orrom se teljesen egyenes, de azér szerencsére egy saséról messze van. Asszem én nyertem...:D
De amúgy nagyobb egy kicsit az orrod az átlagtól, de nem annyira, hogy gáz legyen.:)
10/10 anonim válasza:
nekem is ilyesmi orrom van(talán a nyerge egy icipicit vékonyabb, de nem gáz elhiheted és rohadtul nem szabad vele foglalkoznod, mert ha észre sem veszed, idővel alkalmaszkodni fog az arcodhoz.szerintem sz*ard csak le nyugodta ahogy én, mert gyönyörüek a szemeid és a bőrőd is ezért ugyse fogja senki az (egyébként csöppet sem nagy) orrodat nézni...;P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!