11/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.Nálam a szépség máshol kezdődik.Szerintem ez a lány átlagos.
12/17 anonim válasza:
Nem szép. Angelina Jolie koppincs akar lenni, de nem megy neki valahogy jól. Legalábbis a szemöldök és a szem ezt juttatja eszembe.
Nem találom annyira egyedinek se, viszont ez a tetkó baromi ronda. :D
Csúnyának nem csúnya, de ha nem pingálná magát ilyen feltűnőre, akkor a kutya se venné észre sztem.
13/17 anonim válasza:
amúgy nekem a lookbookos képei sem jönnek be... szerintem öltözködni se tud:D
14/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép és különleges lány. Nem csoda, hogy sokaknak nem tetszik, mert egyáltalán nem átlagos, nagyon karakteres, és nem csak a tágesz meg a tetkó miatt. Nem egy babaarcú szépség, de szeretnék hasonlítani rá*.*
15/17 A kérdező kommentje:
Ő egy sminkblogger. [link]
Szerintem gyönyörű lány, nekem nagyon tetszik, lehet a fültágító nem kéne, de a többi nagyon tetszik. Meglepődtem azon hogy ilyen sokatoknak az a véleménye, hogy nem szép. :P Pedig szerintem gyönyörű. :D
2011. ápr. 3. 11:41
16/17 anonim válasza:
Szerintem is gyönyörűűűű! És nagyon szép a sminkje is! Tudnál linkelni videót amiben sminkel? Köszii előre is!
17/17 anonim válasza:
Nagyon szeretem Violát,imádom a blogját.Én nagyon gyönyörűnek látom őt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!