Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » MIt gondolsz a lányról?...

MIt gondolsz a lányról? KÉPPEL HOgy lehet ilyen a bőre?

Figyelt kérdés

[link]

Rá gondolok. Facebook-on keresgettem, és akkor találtam rá. Azt kérdezném, hogy ilyen bőrre születni kell? Nekem sosem ilyen tiszta. Szerintetek photoshop?

2011. szept. 11. 14:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nagyon szép a bőre, és a szeme is szép. Lehet hogy a kisebb bőrhibákat kiphotoshopolta.
2011. szept. 11. 14:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Nemtudom, én nem értek a photoshop-hoz, csak azért furcsa, mert ha kiphotoshoppolta volna, akkor már nem mindegy, ha az anyajegyeit is eltünteti. Én innen gondolom, hogy nincs photoshop.
2011. szept. 11. 14:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha ps-sel az anyajegyeket is leszedte volna, akkor már elég mű lenne és szemet szúrna a ps.

Egyébként szerintem is a kisebb hibák el lehetnek tüntetve, de egy jó alapozó is csodákra képes már..

2011. szept. 11. 14:41
 4/12 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem csúnyácska. Nekem egyáltalán nem tetszik, szürke, semmilyen, jellegtelen, sorolhatnám.
2011. szept. 11. 15:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Bár csak ilyen bőröm lehetne! Fehér, mitesszer és foltmentes...ja a rozaceámat is hagytam:P
2011. szept. 11. 15:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
semmi extra, enyém is ilyen, csak nincs anyajegyem.
2011. szept. 11. 17:05
 7/12 anonim ***** válasza:
45%
Nem szeretnék akadékoskodni, de megkérdezted az illetőt, mielőtt felraktad a fényképét?
2011. szept. 11. 19:33
 8/12 A kérdező kommentje:
Mint már említettem, a kép egy KÖZÖSSÉGI oldalról van, ahova fel van rakva (ráadásul nem is csak az ismerősei láthatják, NYILVÁNOSRA van állítva).
2011. szept. 11. 19:40
 9/12 anonim ***** válasza:

persze hogy van ilyen nekem is ilyen a bőröm, a nővérem sem pattanásos ezt anyukámtól örököltük ez genetika sztem.

nekem az orrom mitesszeres de halványan csak nagyon közelről látszik, nem vagyok pattanásos sem. nagyon ritkán van ha ki jön. de nem nagyon szokott.

+ van még vagy 5 osztálytársam lány akiknek szintén sima a bőrük

15L

2011. szept. 17. 17:51
 10/12 anonim ***** válasza:
69%

Okos emberek voltak akik szerint nem volt a hasznos egy olyan válasz, ami arról szólt hogy a képen látható lány ronda. Mert szerintem az. Ez nem hasznos vagy nem hasznos, hanem csak egy vélemény.

Megkérdezte a kedves kérdező, mit gondolunk a lányról, leírtam, hogy szerintem csúnyácska és a bőre sem tetszik. Akinek meg annyi agya van mint egy hintalónak, képes volt ezt pontozni, pusztán azért, mert más a véleménye. Gondolom 15 év alatt volt aki lepontozta, a legtöbb IQ light csajszi ebből a korosztályból kerül ki.

Pontozd le ezt is, okos lányka, vagy épp lánykák, ha többen voltatok, mert a véleményem továbbra is az, hogy a képen látható lány csúnyácska arccal rendelkezik, SZERINTEM. Nektek attól még tetszhet, ez csak egy véleménye.

2011. szept. 18. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!