3/17 krameri válasza:
nekem nem tetszik. hatalmas tetoválás, meg fültágító bármilyen szép lányt el tud rontani.
És ő azok nélkül se jönne be, nem csúnya, de szépnek se tartom.
4/17 anonim válasza:
Ez a szemöldök egy kicsit durva nekem, na meg a fültágító.. De egyébként tetszik, megvan saját stílusa (bár én soha nem akarnék így kinézni), de neki jól áll. Az arca alapból szép.
5/17 anonim válasza:
Ez a szemöldök, tetkó meg fültágító eléggé üt. :D De amúgy ezektől a dolgoktól elvonatkoztatva tényleg szép arca van. :)
6/17 anonim válasza:
kár hogy így elcsúfította magát avval a tetoválással meg a fültágító is csúnya:( pedig szép lány lehetett volna
7/17 anonim válasza:
a szemöldöke nagyon hosszú és szépen ívelten van kiszedve, meg a szeme is elég jól kivan hangsúlyozva. a többi mint a tetkó, az a pc, az a durva rúzs nem kéne oda
8/17 anonim válasza:
nekemnem tetszik olyan baromi nagy szemöldöke van túl természetellenes, a fültágító sem túl szép, szája szeme szép de egybe az arca nem szép
9/17 anonim válasza:
Nagyon szép lenne, ha nem lenne a fültágító és a tetoválás. Azok annyira lerontják az egészet, hogy szinte félelmetes. :S
A szemöldök és a rúzs még ezekhez képest tényleg csak csekélységek. Kár, hogy ilyen szép lányok így el tudják rondítani magukat. :(
10/17 anonim válasza:
Tetszik, mert egyedi. Az más kérdés, hogy én egy ilyen stílust soha nem mernék bevállalni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!