Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, mi a véleményetek egy...

Fiúk, mi a véleményetek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Csupán annyi a kérdésem , h milyennek találtok egy ilyen lányt!?170 cm magas, 55kg, a méreteim 85,65,95cm.Derékig érő vöröses hajam van, barna szemem.Szemüveges vagyok,és decembertől fogszabim lesz...:'(( úgy fogok kinézni mint egy szappanopera főhősnője !!Szerintetek nagyon gáz?

15/L

2011. szept. 11. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:

dehogy gáz :)

attól még simán jól fogsz kinézni:)

2011. szept. 11. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Küldj képet, mert amit így leírtál mind szép és jó, de lehet, hogy ló fejed van, és ott már mindegy, hogy fogszabályzós vagy-e vagy sem.
2011. szept. 11. 21:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is szemüveges és fogszabályzós vagyok és cseppet sem nézek ki betty a csúnya lánynak. Sőt, az első barátommal is így jöttem össze, és többet randiztam mint mikor 'csak' szemüvegem volt :)

Ettől függetlenül sajnállak mert nekem jócskán kevesebb így az önbizalmam:S De próbálom magamban (meg benned) tartani a lelket azzal, hogy ha egyszer leveszik, mennyivel szebb leszel.. Nekem egy éve van fenn és októberben leszedik, és ez az egy év úgy elrohant hogy szinte fel se tűnt. Kitartás!:)

2011. szept. 11. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezekből az adatokból nem lehet meghatározni. Túl sok az ismeretlen. Esetleg ha fényképet mellékelsz.
2011. szept. 12. 04:07
 5/5 anonim válasza:

Nem gaz.. ;)

de ha mar igy leirtad magad nemkuldenel ide v privatba kepet az arcodrol ?? :)

2012. nov. 4. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!