Fiúk! Vékony lány, vagy inkább husisabb jön be nektek?
Nincs aranyközépút. :D
Melik tetszik inkább? A vékony, mint pl. ő:
Vagy kicsit husisabb, mint ő (talán kicsit több felesleggel ):
Sokan azt írjátok hogy a második kép átlagos. Bár így lenne, de sajnos ez nem így van, a pasik nagy részének ez már sajnos kövér, tudom, mert gimiben ez a típus már a dagadék kategória volt szerintük :( (amit nem osztok, mert szerintem nem, de sajnos a tapasztalat azt mutatja igen)
Szóval furcsa hogy ennyien írják a 2-at szebbnek, amikor ahány fiatal srácot csak ismertem, ismerek a jó 90%-uk ledagadtozta Beyoncé-t sajnos.
Elmeséled, hogy miért szánalmas? Mint mondtam, nem kamuzok vele, és lövésed sincs, hogy miért van kettő.
Látszik az értelmi szinted.
Húú teljesen egyetértek azzal, aki előttem írta, hogy a fiúk szerint a Beyoncé fajta test már kövér. Nálunk is ez van, ha egy csajon van egy kis felesleg (de tényleg egy pici) az már rögtön kövér.
Amúgy olvastam egy felmérést, ami azt kutatta, hogy nagy átlagban melyik kontinensen milyen alkatú lányok tetszenek a férfiaknak. Európában vajon mi jött ki? Naná, hogy a nagyon vékony..
Szóval számodra értelmetlen dolog, ha valaki két lakás között ingázik, és az egyik felhasználójába belenéz más is.
Csak gratulálni tudok.
hahóó,ez nekem nagyon furcsa hogy nálatok a pasik a vékony szinte betegesen sovány lányokat szeretik,meg olvastam itt olyant is hogy az osztály f.sza csaja 45kg és 17ocm volt.
na itt tök más a helyzet,én faluban élek(erdélyben) és itt engem a százhetven centim és az 53kg-mal le vagyok gebézve.
És hogy Beyonce a pasik 90%-ának már hájas?háát basszus,és Ő lenne a fa.sza csaj.nem éééén.jó itt is van aki a vékonyakra bukik,de nagy töbségben az alacsony ,rövid lábu,'van amit fogni rajta' csajok a menők. :DDDD melletük én egy ocsmány gebének érzem magam :DD
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 04-01 19:49-voltam :D
Én írtam amiket említettél, és őszintén irigyellek amiért nálatok nem így van :)))) Sajna én le lettem dagadtozva meg nagyseggűzve az akkori 53 kilómmal, voltam annyi is, a 170 centimhez. És a hozzám hasonló lányok is. A suli két kedvenc csaja együtt nem nyomtak 90 kilót, a többi vékonyka lány meg szintén olyan volt hogy a fiúk ódákat zengtek az alajkjukról.
Egyikük egyszer egy csőtopot vett fel szoknya gyanánt :) Ez a lányzó 18 évesen volt 48 kiló. És a fiúk szerint a 2. legszexibb lány az osztályban..... ez asszem sokmindent elmond hogy nálunk mekkora idióták voltak a fiúk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!