Fiúk! Vékony lány, vagy inkább husisabb jön be nektek?
Nincs aranyközépút. :D
Melik tetszik inkább? A vékony, mint pl. ő:
Vagy kicsit husisabb, mint ő (talán kicsit több felesleggel ):
09:08
Tudom, hogy van aranyközépút, és én is azt választanám, de itt, a felsoroltak között nincs. :)
Fogadok, hogy kövér vagy.
Csak a ducik jönnek azzal a szöveggel, hogy "a lényeg, hogy a szeretteimnek így tetszek".
Panka! Most ezt lefogadnám, hogy te vagy! Hehehe. ;)
Látod, már megismerem a stílusod.
Na, akkor, hogy ne legyek olyan, hülye, mint a többiek:
a 2. sokkal szebb.
Ja, és ha meglátnátok a kérdezőt... :D Meg is vernétek magatokat azért amit mondtatok. Pont ő az " Aranyközépút".
Indiánn :D
Okos vagy Indián :D
És köszi! ;)
Rosszindulatúak vagytok, és hatalmas Andersenek, hogy így költitek szegény kérdező életét. Azt is tutira meg tudjátok írni hogy mit reggelizett? Fogadok hogy igen. Van egy tükrötök amin látjátok hogy a kérdező husis, ügyik vagytok.
Nekem mindent egybevetve az a tapasztalatom hogy a pasiknak (gimiben) az 1. jön be jobban, votl osztályunkban is sok ilyen lány aki 42-45 kiló között volt, őket tartották szexinek, akin meg volt mit fogni, azt meg kövérnek. Ilyenek a mai fiatal fiúk, tisztelet a kivételnek :)
Köszi!
Az előttinek meg: Neked 2 gyakorid van?! -.- Na ez a szánalmas... Tudod, az össze barátnőm fent van az oldalon, szerintem észrevetted, hogy rengeteg fiatal van itt. Olyan ez, mint a facebook nálunk :D
És gondolom nagyon unatkozol, ha még ezt is kifogásolod...
Ezek a képek alapján inkább a második, de egyetértek az előttem szólókkal, hogy a képek eléggé manipulatívak...
És igazuk van, hogy fennakadnak ezen, mert az első képen nem vékony lány van, hanem inkább egy anorexiás, a másikon pedig nem egy husis, hanem egy átlagos, megfelelő testalkatú nő. Akkor úgy kellett volna feltenni a kérdést hogy 'anorexiás vagy átlagos testalkat?' vagy pedig normális képeket betenni: [link] pl. ezt
Bocsánat ha már sokan leírták előttem, nem olvastam végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!