Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Vékony lány, vagy...

Fiúk! Vékony lány, vagy inkább husisabb jön be nektek?

Figyelt kérdés

Nincs aranyközépút. :D

Melik tetszik inkább? A vékony, mint pl. ő:

[link]

Vagy kicsit husisabb, mint ő (talán kicsit több felesleggel ):

[link]

2011. ápr. 1. 19:36
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

09:08

Tudom, hogy van aranyközépút, és én is azt választanám, de itt, a felsoroltak között nincs. :)

2011. ápr. 2. 10:17
 22/40 anonim ***** válasza:
0%

Fogadok, hogy kövér vagy.

Csak a ducik jönnek azzal a szöveggel, hogy "a lényeg, hogy a szeretteimnek így tetszek".

2011. ápr. 2. 13:19
 23/40 Vászilíj Zájcev ***** válasza:
1 :D
2011. ápr. 2. 13:42
 24/40 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér. Nem is vagyok sovány. De ha szerinted így van, akkor hidd csak...
2011. ápr. 2. 14:02
 25/40 anonim ***** válasza:

Panka! Most ezt lefogadnám, hogy te vagy! Hehehe. ;)

Látod, már megismerem a stílusod.

Na, akkor, hogy ne legyek olyan, hülye, mint a többiek:

a 2. sokkal szebb.

Ja, és ha meglátnátok a kérdezőt... :D Meg is vernétek magatokat azért amit mondtatok. Pont ő az " Aranyközépút".

Indiánn :D

2011. ápr. 2. 14:06
 26/40 A kérdező kommentje:

Okos vagy Indián :D

És köszi! ;)

2011. ápr. 2. 14:08
 27/40 anonim ***** válasza:
26%
Ahham, nekem is van másik gyakoris felhasználóm, mégse kamuzok vele...
2011. ápr. 2. 14:15
 28/40 anonim ***** válasza:
37%

Rosszindulatúak vagytok, és hatalmas Andersenek, hogy így költitek szegény kérdező életét. Azt is tutira meg tudjátok írni hogy mit reggelizett? Fogadok hogy igen. Van egy tükrötök amin látjátok hogy a kérdező husis, ügyik vagytok.

Nekem mindent egybevetve az a tapasztalatom hogy a pasiknak (gimiben) az 1. jön be jobban, votl osztályunkban is sok ilyen lány aki 42-45 kiló között volt, őket tartották szexinek, akin meg volt mit fogni, azt meg kövérnek. Ilyenek a mai fiatal fiúk, tisztelet a kivételnek :)

2011. ápr. 2. 14:43
 29/40 A kérdező kommentje:

Köszi!

Az előttinek meg: Neked 2 gyakorid van?! -.- Na ez a szánalmas... Tudod, az össze barátnőm fent van az oldalon, szerintem észrevetted, hogy rengeteg fiatal van itt. Olyan ez, mint a facebook nálunk :D

És gondolom nagyon unatkozol, ha még ezt is kifogásolod...

2011. ápr. 2. 15:23
 30/40 anonim ***** válasza:

Ezek a képek alapján inkább a második, de egyetértek az előttem szólókkal, hogy a képek eléggé manipulatívak...

És igazuk van, hogy fennakadnak ezen, mert az első képen nem vékony lány van, hanem inkább egy anorexiás, a másikon pedig nem egy husis, hanem egy átlagos, megfelelő testalkatú nő. Akkor úgy kellett volna feltenni a kérdést hogy 'anorexiás vagy átlagos testalkat?' vagy pedig normális képeket betenni: [link] pl. ezt

Bocsánat ha már sokan leírták előttem, nem olvastam végig.

2011. ápr. 2. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!