Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Vékony lány, vagy...

Fiúk! Vékony lány, vagy inkább husisabb jön be nektek?

Figyelt kérdés

Nincs aranyközépút. :D

Melik tetszik inkább? A vékony, mint pl. ő:

[link]

Vagy kicsit husisabb, mint ő (talán kicsit több felesleggel ):

[link]

2011. ápr. 1. 19:36
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
igen köszi neked, plusz még 3 válaszolónak! ;)
2011. ápr. 1. 20:27
 12/40 anonim ***** válasza:
76%

A válasz megírásának időpontja: ma 19:49

igen, ilyen egy vékony lány. az első anorexiás, nincs rajta semmi, a másodiknak meg vastagok a combjai. de ebből a két képből mindenki a 2. fogja választani...

2011. ápr. 1. 20:30
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
2
2011. ápr. 1. 20:39
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda képek... a dagadt csajok mindig ezzel akarják nyugtatgatni magukat. Szerintem a képen látható, szerinted vékony csaj, inkább anorexiás, betegesen sovány. Vannak egészségesen vékony lányok, és azok biztos, hogy jobban bejönnek a pasiknak. De szerintem majdnem mindegy, csak ne lógjanak a hurkák és ne zörögjenek a csontok...
2011. ápr. 1. 23:06
 15/40 situ ***** válasza:
2.
2011. ápr. 1. 23:11
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

bírom ezeket a kép választásokat...a kérdező egyértelműen olyan képeket linkelt ahol szinte tuti h a másodikat fogják választani:D

szánalmas...

2011. ápr. 2. 08:45
 17/40 anonim ***** válasza:

2.

az első borzalmas.és van arany közép!:-)

2011. ápr. 2. 09:08
 18/40 anonim ***** válasza:

Az első a 180 centijéhez max 50 kg és zörögnek a csontjai. A két kép közül egyértelműen a 2.

De nem hiszem, hogy egy deka felesleged sincs, akkor nem tettél volna fel egy olyan kérdést, ahol tuti, hogy a husibb csaj jön ki győztesen.

Lehet valaki formás és vékony is egyszerre, példának okáért: [link]

2011. ápr. 2. 09:45
 19/40 anonim ***** válasza:
javítás: deka felesleg sincs rajtad (nekem még reggel van :D)
2011. ápr. 2. 09:46
 20/40 A kérdező kommentje:

Nem hiszem el, hogy itt tartunk, hogy mindenki csak kritizálni tud. Lesz még időm megtanulni a szavak helyes jelentését... De már mondtam a képet nézzétek és ne az írást!

És ezek a feltételezések szánalmasak, nem én! A kérdést egyértelműen nem azért tettem fel, hogy mindenki a 2.-ra szavazzon, mert én is olyan vagyok. Nem vagyok olyan, mint a lányok a képeken. És egyébként sem érdekelne, hogy mit gondoltok rólam, mert az a lényeg hogy magamnak, és a szeretteimnek tetszem így.

Egy egyszerű kérdés lett volna, amire a válasz "1."

vagy "2.". És csak közlöm, hogy most is volt egy válaszoló, aki az 1. választotta. Szerintem mind a két nőnek szép alakja van, attól függetlenül, hogy másmilyen.

De nem húzom fel magam, nem érdekel, hogy mit gondoltok. De akkor inkább válaszoljatok normálisan a kérdésre, vagy nyomjátok meg a "vissza" gombot.

2011. ápr. 2. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!