Fiúk! Vékony lány, vagy inkább husisabb jön be nektek?
Nincs aranyközépút. :D
Melik tetszik inkább? A vékony, mint pl. ő:
Vagy kicsit husisabb, mint ő (talán kicsit több felesleggel ):
A válasz megírásának időpontja: ma 19:49
igen, ilyen egy vékony lány. az első anorexiás, nincs rajta semmi, a másodiknak meg vastagok a combjai. de ebből a két képből mindenki a 2. fogja választani...
bírom ezeket a kép választásokat...a kérdező egyértelműen olyan képeket linkelt ahol szinte tuti h a másodikat fogják választani:D
szánalmas...
2.
az első borzalmas.és van arany közép!:-)
Az első a 180 centijéhez max 50 kg és zörögnek a csontjai. A két kép közül egyértelműen a 2.
De nem hiszem, hogy egy deka felesleged sincs, akkor nem tettél volna fel egy olyan kérdést, ahol tuti, hogy a husibb csaj jön ki győztesen.
Lehet valaki formás és vékony is egyszerre, példának okáért: [link]
Nem hiszem el, hogy itt tartunk, hogy mindenki csak kritizálni tud. Lesz még időm megtanulni a szavak helyes jelentését... De már mondtam a képet nézzétek és ne az írást!
És ezek a feltételezések szánalmasak, nem én! A kérdést egyértelműen nem azért tettem fel, hogy mindenki a 2.-ra szavazzon, mert én is olyan vagyok. Nem vagyok olyan, mint a lányok a képeken. És egyébként sem érdekelne, hogy mit gondoltok rólam, mert az a lényeg hogy magamnak, és a szeretteimnek tetszem így.
Egy egyszerű kérdés lett volna, amire a válasz "1."
vagy "2.". És csak közlöm, hogy most is volt egy válaszoló, aki az 1. választotta. Szerintem mind a két nőnek szép alakja van, attól függetlenül, hogy másmilyen.
De nem húzom fel magam, nem érdekel, hogy mit gondoltok. De akkor inkább válaszoljatok normálisan a kérdésre, vagy nyomjátok meg a "vissza" gombot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!