Fiúk! Vékony lány, vagy inkább husisabb jön be nektek?
Nincs aranyközépút. :D
Melik tetszik inkább? A vékony, mint pl. ő:
Vagy kicsit husisabb, mint ő (talán kicsit több felesleggel ):
MINDENKINEK MÁS AZ ÍZLÉSE, fogjátok már fel végre.
Különben meg az első képen nem vékony, hanem betegesen sovány a lány, a másodikon pedig egy átlagos testalkat látható, husikám.
mostmár megne haragudjál kedves kérdező,de direkt olyan feneket keritettél a dolognak hogy a második lányt válaszák,mert te is olyan vagy -.-....
azért linkeltél egy betegesen sovány lányt...szánalmas.
Először is, tudom, de én mindenki véleményére kiváncsi vagyok.
Másodszor pedig: nem hiszem, hogy az első annyira kórosan sovány lenne...
És írtam, hogy egy kicsit több felesleggel kell elképzelni a 2. És igaz, hogy ez egy átlagos alak, de attól még nem a legjobb.
egy vékony lány igy néz ki :
19:46
Nem találtad el. :) Tudod, ahogy én látom ( vagyis az én környezetemben ) inkább az ilyen soványabb lányokat választják. Nekem ehhez semmi közöm. Nem vagyok sem olyan, mint az 1., sem, mint a 2. De teljesen elégedett vagyok magammal, és nem is érdekel, hogy mit gondolnak rólam. Az már más téma, hogy alapjába véve mi tetszik nektek.
Na, most már elegem van! :D
Légyszives ne kritizáljatok, hogy nem találtam a megfelelő szavakat. Mondjatok véleményt a képek alapján, hiszen azért hoztam őket.
nekem a sovány lányok tetszenek,és általában a haverjaimnak is errefelé. az első lány már túl sovány,neki még kéne egy 5 kg,de a második már duci nekem.
remélem megfelelt azért a válasz :)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!