Hogyan legyek nőies?
Figyelt kérdés
Azt mondta az anyám és a tesóm hogy sem testileg sem lelkileg nem vagyok nőies,és hogy nem csoda hogy nem kellek senkinek.Hogyan változtassak ezen?2011. márc. 28. 20:31
1/4 anonim válasza:
:O Ilyet mondott anyukád? o.o Dekedves (y)
Hát...nőiesebb ruhákkal, kicsit sportolj hogy jó alakod legyen. Lelkileg nem tudom, nem tudom milyen vagy amúgy, ezt csak az tudja megmondani aki ismer téged. Hány éves vagy? Nem tudnál mutatni képet? Kíváncsivá tettél.
16/L
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudok képet mutatni,bocsi.26vagyok.Tény duci vagyok de nem ronda.Járok fodrászhoz és nem úgy öltözködök mint egy pasi.Azért adok magamra.Nem tudom min kéne változtatnom.
2011. márc. 28. 20:55
3/4 anonim válasza:
Az, hogy nem úgy öltözködsz, mint egy pasi, még nem jelenti, hogy nőies vagy. A nőiesség sok mindenben rejlik. Többek között szép frizura (többek között hosszú, dús haj), magassarkú cipő, nőies kiegészítők. Ezeken kívül fontos az elegancia, nőies kisugárzás, magabiztosság, báj.
Nagyjából ennyi :)
4/4 anonim válasza:
Hát ez azért nem volt szép húzás anyukádtól és a tesódtól. Nekem van egy olyan érzésem, hogy ők a nőies alatt azt értették, hogy lásd be, hogy le kell fogynod(bocs, hogy ezt ilyen durván fogalmaztam meg, de nem tudtam máshogy). Sztem erre akartak kilyukadni, csak nem merték kimondani. Az is lehet, hogy a ruhatáradra is céloztak ezzel. Ha te sem érzed magad jól a bőrödben, akkor sztem kezdj el vmilyen diétát, fogyókúrát és sportolj többet. Ez az egészségednek is jót tesz. De ne vidd túlzásba a fogyókúrát és ne feledd, hogy nem anyukádnak, nem a testvérednek és nem másoknak, hanem magadnak akarj megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!